ROG Strix G 2022

ROG Strix G

Κάνε παιχνίδι με στυλ

 • CPU/GPU Επεξεργαστής έως AMD Ryzen™ 9 6900HX και κάρτα γραφικών έως NVIDIA® GeForce RTX™ 3070Ti Laptop
 • dGPU iGPU Κάρτα γραφικών έως NVIDIA® GeForce RTX™ 3070Ti Laptop με μέγιστη ισχύ (TGP) 150W και διακόπτη MUX
 • Liquid Metal ROG Intelligent Cooling™: Υγρό μέταλλο και ανεμιστήρες Arc Flow Fans™ 84 πτερυγίων
 • QHD/FHD Ομαλό και γρήγορο παιχνίδι με επιλογές οθόνης έως FHD 360 Hz/3ms ή QHD 240Hz/3ms
 • Dolby VISION ATMOS Υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos για επιβλητικές εμπειρίες
 • ASUS AURA RGB Πολλαπλές ζώνες φωτισμού RGB με υποστήριξη Aura Sync για να φλεξάρεις το στυλ σου
NVIDIA GEFORCE RTX logo Xbox GAME PASS logo
Κάνε παιχνίδι με στυλ. Κάνε παιχνίδι με στυλ. Κάνε παιχνίδι με στυλ. Κάνε παιχνίδι με στυλ. Κάνε παιχνίδι με στυλ. Κάνε παιχνίδι με στυλ. Κάνε παιχνίδι με στυλ. Κάνε παιχνίδι με στυλ. Κάνε παιχνίδι με στυλ. 
Ξεκινήστε το νικηφόρο σερί σας. Ξεκινήστε το νικηφόρο σερί σας. Ξεκινήστε το νικηφόρο σερί σας. Ξεκινήστε το νικηφόρο σερί σας. Ξεκινήστε το νικηφόρο σερί σας. Ξεκινήστε το νικηφόρο σερί σας.

ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ESPORTS

Ο πιο πρόσφατος επεξεργαστής AMD Ryzen™ 9 6900HX και μία κάρτα γραφικών έως NVIDIA® 3070Ti Laptop με μέγιστη ισχύ (TGP) 150W και διακόπτη MUX αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ολοκαίνουριου 2022 Strix G. Η ταχύτατη μνήμη DDR5 προσφέρει ομαλή ροή δεδομένων στον επεξεργαστή ανά πάσα στιγμή για κορυφαία απόκριση. Η υποστήριξη PCIe® 4.0 SSD εγγυάται πως δε θα χρειαστεί να χάσεις ποτέ ξανά χρόνο σε μεταφορές αρχείων και loading screens.


 • WINDOWS 11 Pro

  OS

 • AMD

  Ryzen™ 9 6900HX

  CPU

 • NVIDIA® GeForce

  RTX™ 3080

  Laptop GPU

 • Μέγιστη ισχύς (TGP)

  150W

  Με Dynamic Boost

 • Υποστηρίζει έως

  32GB

  Μνήμης DDR5


 • Mux Switch • PCIe® 4.0


ROG Strix G 2022
* Το προιόν σε αυτή την σελίδα παρουσιάζεται με τα μεγαλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά, πιθανώς να διαφέρει από τα διαθέσιμα προς αγορά προιόντα. Παρακαλούμε ελέγξτε την σελίδα με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του προιόντος που έχετε επιλέξει.
 • Ryzen to the challenge

  RYZEN ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

  Απόλαυσε την ισχύ Ryzen™ με τον επεξεργαστή AMD Ryzen™ 9 6900HX. Η ναυαρχίδα της AMD διαθέτει απίστευτη απόδοση μονού νήματος, ό,τι πρέπει δηλαδή για ομαλές εμπειρίες gaming. Όταν έρθει η ώρα να streamάρεις ή να καταγράψεις το gameplay σου, οι 8 πυρήνες και τα 16 νήματα θα σε καλύψουν απόλυτα χωρίς να ζοριστούν. Όπως κι αν παίζεις, ο επεξεργαστής AMD Ryzen™ 9 6900HX θα σε καλύψει πλήρως.

 • The next generation

  Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

  Η DDR5 είναι εδώ. Η νέα γενιά τεχνολογίας μνήμης προσφέρει 50% ταχύτερη εγγραφή δεδομένων απ’ ότι η DDR4. Το Strix G έρχεται με DDR5 RAM στα 4800 MHz, ταχύτητες που αφήνουν τα περισσότερα DDR4 laptops… χιλιόμετρα πίσω. Το μεγαλύτερο bandwidth και οι υψηλότερες συχνότητες διασφαλίζουν πως ο επεξεργαστής δε θα ξεμείνει ποτέ από δεδομένα.

 • Eliminate loading times

  ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ LOADING TIMES

  Σε κανέναν δεν αρέσουν οι loading screens. Με το PCIe® 4.0 τα παιχνίδια σου θα ξεκινούν πιο γρήγορα από ποτέ. Είτε αρχίζεις μία νέα αποστολή, είτε εγκαθιστάς το παιχνίδι που μόλις αγόρασες, είτε δουλεύεις σε μεγάλα πρότζεκτ μεταφέροντας μεγάλου μεγέθους αρχεία, το PCIe® 4.0 έχει υπεραρκετό bandwidth ώστε το σύστημά σου να συνεχίσει να τρέχει ομαλά.

GET MORE WITH MUX

MUX ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Τα κορυφαία υποσυστήματα όπως οι κάρτες γραφικών τελευταίας γενιάς απαιτούν δύναμη. Φέτος αυξήσαμε τη μέγιστη ισχύ (TGP) του G κατά 20W, φτάνοντας τα 150W για την κάρτα NVIDIA® GeForce RTX™ 3070Ti Laptop. Τα υψηλότερα όρια ισχύος ξεκλειδώνουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις από αυτές τις κάρτες γραφικών, προσφέροντάς σου πραγματικά τις καλύτερες εμπειρίες gameplay.

Τα σύγχρονα gaming laptops οδηγούν τα frames από την κάρτα γραφικών στην οθόνη μέσω των ενσωματωμένων στον επεξεργαστή γραφικών. Έτσι βελτιώνεται μεν η διάρκεια της μπαταρίας αλλά περιορίζονται οι επιδόσεις της κάρτας γραφικών. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να εξοπλίσουμε με διακόπτη MUX όλα τα 2022 ROG laptops. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία κάρτας γραφικών (direct GPU mode) με μία κίνηση για μικρότερο latency και βελτιωμένη απόδοση έως και κατά 15% μ.ο.

*Η αύξηση απόδοσης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα το παιχνίδι
GET MORE WITH MUX

GEFORCE RTX

THE ULTIMATE PLAY

 • BOOST PERFORMANCE WITH AI

  ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΕΣΩ AI

  Η τεχνολογία NVIDIA DLSS προσφέρει στα παιχνίδια υψηλότερη ταχύτητα σε συνδυασμό με ασύγκριτη ποιότητα εικόνας. Ανέβασε ρυθμίσεις και ανάλυση για ακόμα καλύτερες εμπειρίες.

 • MORE IMMERSIVE EXPERIENCES

  ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

  Το Ray Tracing είναι το ιερό δισκοπότηρο των γραφικών. Εξομοιώνει τη συμπεριφορά του φωτός στον πραγματικό κόσμο, προσφέροντας τα ρεαλιστικότερα και επιβλητικότερα δυνατά γραφικά σε παίκτες και δημιουργούς περιεχομένου -και τρέχει άψογα χάρη στους 2ης γενιάς πυρήνες RT.

 • Optimized Power and Performance

  ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

  Η σουίτα τεχνολογιών NVIDIA Max-Q στηρίζεται στην AI για τη βελτιστοποίηση του laptop, προκειμένου αυτό να προσφέρει άριστη απόδοση παρά το λεπτό του προφίλ.

ROG ΕΥΦΥΗ ΨΥΞΗ

Τα κορυφαία υποσυστήματα παράγουν θερμότητα που επηρεάζει την απόδοση και αυξάνει τα επίπεδα θορύβου. Το Strix G χρησιμοποιεί το ROG Intelligent Cooling™ για να θέσει τη θερμοκρασία υπό έλεγχο. Τα πάντα ξεκινούν από το υγρό μέταλλο στον επεξεργαστή που μειώνει τις θερμοκρασίες έως και κατά 16 βαθμούς Κελσίου συγκριτικά με τις παραδοσιακές θερμικές πάστες. Οι 4 αεραγωγοί εγγυώνται ότι το laptop θα απαλλαγεί από τη θερμότητα όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Τα προφίλ λογισμικού επιτρέπουν την προσαρμογή της όλης εμπειρίας, με τη λειτουργία Silent να κρατά τον θόρυβο χαμηλά σε λιγότερο απαιτητικές διεργασίες και τη λειτουργία Performance να ξεκλειδώνει τη δύναμη του laptop σου, αυξάνοντας τα όρια ισχύος των γραφικών και την ταχύτητα των ανεμιστήρων. Ό,τι κι αν κάνεις, μπορείς να διαλέξεις την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και ακουστικής.

 • Υγρό Μέταλλο

  έως και κατά 16ο C χαμηλότερες θερμοκρασίες επεξεργαστή

 • Ανεμιστήρες Arc Flow™

  84 κυρτές λεπίδες

 • 4 αεραγωγοί

ROG Strix G 2022
#COOLING

ΥΓΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΓΙΑ ΨΥΧΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ

Η ψύξη είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για ένα gaming laptop και τα ROG ανεβάζουν διαρκώς τον πήχη. Έτσι οδηγηθήκαμε στο Υγρό Μέταλλο το οποίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μεταφορά θερμικής ενέργειας. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες βοηθούν τους επεξεργαστές να λειτουργήσουν σε υψηλότερες συχνότητες για μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς τον θόρυβο των ανεμιστήρων.
*Οι βελτιώσεις στη θερμοκρασία είναι συγκριτικά με το παραδοσιακό θερμικό μείγμα και βάσει εσωτερικών δοκιμών της ASUS. Η θερμική αγωγιμότητα συγκρίνεται με τα πρότυπα της βιομηχανίας.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ARC FLOW™ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ

Οι ανανεωμένοι ανεμιστήρες Arc Flow™ διαθέτουν 84 κυρτές λεπίδες για τη μεγιστοποίηση της ροής του αέρα με τον λιγότερο δυνατό θόρυβο. Οι λεπίδες μεταβλητού πάχους μειώνουν τις αναταράξεις καθώς ο αέρας επιταχύνεται βάσει κεντρομόλου δύναμης για μία πιο ήσυχη εμπειρία.
*Οι βελτιώσεις στη ροή του αέρα συγκρίνονται με τον σχεδιασμό ανεμιστήρα ROG 71 λεπίδων, βάσει εσωτερικών δοκιμών της ASUS.

0.1MM ULTRA THIN FINS FOR THE WIN

ΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ 0,1 ΧΙΛ.

Η θερμική ενέργεια αποβάλλεται μέσα από 4 πλευρικούς αγωγούς. Καθένας εξ αυτών διαθέτει εξαιρετικά λεπτά πτερύγια με πάχος έως και 0,1 χιλ. με μεγαλύτερη πυκνότητα και μειωμένη αντίσταση αέρα σε σχέση με τα τυπικά σχέδια. Τα 247 πτερύγια διαθέτουν συνολική επιφάνεια 101.706 τετραγωνικών χιλ. και είναι ειδικά κατασκευασμένα για το σώμα του laptop, ώστε να οδηγούν τον αέρα προς πολλαπλές κατευθύνσεις.

SECOND GENERATION ANTI-DUST TUNNELS EJECT DEBRIS

ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΑΓΩΓΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ

Ο βελτιωμένος σχεδιασμός θερμικής μονάδας διαθέτει μικρότερου μήκους αγωγούς κατά της σκόνης για περισσότερο χώρο γύρω από τον ανεμιστήρα, βελτιώνοντας τη ροή του αέρα έως και κατά 15%. Η παρεμπόδιση της συσσώρευσης σκόνης ενισχύει τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του συστήματος σε βάθος χρόνου.

3D FLOW ZONE GIVES ACCESS TO FRESH AIR

3D FLOW ZONE ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ

Η ανεμπόδιστη ροή αέρα αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ενός αποδοτικού συστήματος ψύξης. Για την απορρόφηση μεγαλύτερης ποσότητας αέρα, η άρθρωση του Strix G15/G17 βρίσκεται μπροστά από μία ζώνη τρισδιάστατης ροής αέρα με πλήρη εξαερισμό. Το τραπεζοειδές σχήμα αφήνει χώρο κάτω από την οθόνη έτσι ώστε ο αέρας να περνά ελεύθερα, δίχως να επηρεάζεται το χαρακτηριστικό ασύμμετρο σχέδιο στο εξωτερικό του laptop.

COOLZONE KEYBOARD KEEPS YOU FROSTY

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ COOLZONE ΓΙΑ ΔΡΟΣΕΡΟ GAMING

Τα μακράς διάρκειας gaming sessions προκαλούν τη θέρμανση του εσωτερικού του laptop και κάνουν την πληκτρολόγηση άβολη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Οι στρατηγικά τοποθετημένοι αγωγοί γύρω από τα πλήκτρα WASD μεταφέρουν κρύο αέρα στους ανεμιστήρες στο εσωτερικό του laptop.

0DB AMBIENT COOLING

0DB AMBIENT COOLING

Απόλαυσε πραγματικά αθόρυβη ψύξη κατά τη διάρκεια ελαφριού φόρτου εργασίας με την τεχνολογία 0dB Ambient Cooling. Με τη λειτουργία Silent, το σύστημα ψύξης απενεργοποιεί όλους τους ανεμιστήρες σε συνθήκες καθημερινής χρήσης, αποβάλλοντας παθητικά τη θερμότητα. Έτσι, θα συγκεντρωθείς στη δουλειά σου και θα απολαύσεις τις ταινίες σου χωρίς περισπασμούς. Αν οι θερμοκρασίες σε επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών αυξηθούν, οι ανεμιστήρες θα εκκινήσουν αυτόματα.

UP TO 6 COMPREHENSIVE HEATPIPES HAVE YOU COVERED

ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΑΓΩΓΟΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ο προηγμένος θερμικός σχεδιασμός περιλαμβάνει έναν βελτιωμένο διαστολέα θερμότητας με έως και 6 σωλήνες που απορροφά τη θερμότητα από τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών, τη VRAM και τα VRM. Αυτού του είδους η θερμική κάλυψη, συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση, αξιοπιστία και διάρκεια ζωής του συστήματος.

SCENARIO PROFILES

SCENARIO PROFILES

Οι λειτουργίες Silent, Performance και Turbo είναι απλά η αρχή. Τα Scenario Profiles επιτρέπουν στο σύστημά σου να εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ τους, επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις ανάλογα με την εφαρμογή που τρέχεις. Άλλαξε φωτισμό, απενεργοποίησε το πλήκτρο Windows και το touchpad ενώ παίζεις και αυτοματοποίησε τα πάντα. Το Armoury Crate κάνει προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία

Armor Cap

Τα δυναμικά Armor Caps τονίζουν ακόμα περισσότερο την προσωπικότητα του Strix G. Οι κομψές γωνίες και τα εικονίδια προσδίδουν υπέροχο στυλ, επιτρέποντας στο laptop να ξεχωρίζει απ’ όποια πλευρά κι αν το κοιτάς.

Lightbar

Το lightbar προσδίδει έξτρα λάμψη και προσαρμόζεται μέσω Aura Sync. Συνδύασέ το με το RGB πληκτρολόγιο και αποτύπωσε το στυλ σου.

Smaller Size

Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του, το Strix G θα σε ακολουθήσει παντού.

#DISPLAY

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ

Το 17” Strix G διαθέτει μεγαλύτερο πάνελ και υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης εικόνας με επιλογές FHD 360Hz και QHD 240Hz. Για τους gamers που θέλουν το ταχύτερο διαθέσιμο πάνελ της αγοράς, η οθόνη Full HD 360Hz είναι ό,τι πρέπει. Αν προτιμάς επιβλητική εικόνα, η επιλογή QHD είναι η χρυσή τομή μεταξύ ανάλυσης και ρυθμού ανανέωσης. Επιλεγμένα μοντέλα προσφέρουν χρόνο απόκρισης 3ms και υποστήριξη Dolby Vision HDR για άριστη αντίθεση και ποιότητα εικόνας.

ROG Strix G 2022 ESPORTS SPEED

ROG Strix G 2022
RICH DETAIL

ROG Strix G 2022
#AUDIO #AUDIO

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Τα ηχεία έξυπνης ενίσχυσης σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dolby Atmos προσφέρουν καθηλωτικές εμπειρίες με πολυεπίπεδα ηχητικά εφέ που μπορείς να προσαρμόσεις μέσω σετ προεπιλογών για ταινίες και παιχνίδια. Ο ήχος Hi-Res εγγυάται κορυφαία πιστότητα μέσω ακουστικών. Η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου μέσω AI φιλτράρει εισερχόμενους και εξερχόμενους ήχους, προσφέροντας κρυστάλλινες επικοινωνίες ακόμα κι όταν υπάρχει θόρυβος στο παρασκήνιο.

 • Ηχεία Έξυπνης Ενίσχυσης

 • Αμφίδρομη

  Εξουδετέρωση Θορύβου μέσω AI

 • DOLBY ATMOS logo
 • Hi-RES logo
ROG Strix G 2022
STRIX G - REPUBLIC OF GAMERS
 • Two-way AI Noise Cancelation

  ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΜΕΣΩ AI

  Η προηγμένη τεχνολογία αμφίδρομης εξουδετέρωσης θορύβου μέσω AI λειτουργεί με κάθε συσκευή εισόδου και εξόδου, αφαιρώντας τον θόρυβο από το μικρόφωνό σου αλλά και τον εισερχόμενο ήχο. Οι ρυθμίσεις εξουδετέρωσης θορύβου προσαρμόζονται και ανά πρόγραμμα.

 • Immersive sounds

  ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

  Ο πλουσιότερος ήχος θα σου επιτρέψει να απολαύσεις παιχνίδια, μουσική, σειρές και ταινίες. Το εικονικό σύστημα surround 5.1.2 καναλιών με τεχνολογία Dolby Atmos, προσφέρει πιο επιβλητικές εμπειρίες με πολυεπίπεδα ηχητικά εφέ που μπορείς να προσαρμόσεις μέσω σετ προεπιλογών για ταινίες και παιχνίδια

 • HI-RES

  HI-RES

  Ο ήχος Hi-Res δεν έχει απώλειες, για να ακούς κάθε κομμάτι ακριβώς όπως το οραματίστηκε ο δημιουργός του.

#CONTROL

ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Η τεχνολογία Overstroke είναι ιδανική για εργασία και παιχνίδι στο Strix G, μειώνοντας την απόσταση ενεργοποίησης των πλήκτρων και βελτιώνοντας την απόκριση. Φτιαγμένο με γνώμονα τις ανάγκες των gamers, το πληκτρολόγιο διαθέτει απομακρυσμένα πλήκτρα function για μεγαλύτερη λειτουργικότητα και αποκλειστικά πλήκτρα συντομεύσεων για άμεση πρόσβαση σε βασικές εντολές. Τα μεγάλα πλήκτρα κατεύθυνσης προσφέρουν ευκολότερο έλεγχο σε συνθήκες πίεσης. Το διευρυμένο touchpad εξασφαλίζει πιο άνετο χειρισμό σε κάθε εφαρμογή. Ο φωτισμός RGB ανά πλήκτρο, τέλος, θα σου επιτρέψει να επιλέξεις μέσα από εκατομμύρια χρώματα για να πετύχεις τον δικό σου, μοναδικό συνδυασμό.

 • Static

  Static

 • Breathing

  Breathing

 • Strobing

  Strobing

 • Color cycle

  Color cycle

 • Rainbow

  Rainbow

 • Music

  Music

 • Smart

  Smart

 • Starry Night

  Starry night

ROG Strix G 2022
 • Keyboard layout

  ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

  Εμπνευσμένο από τα καλύτερα gaming πληκτρολόγια για desktop, το Strix G15/G17 διαθέτει απομακρυσμένα πλήκτρα function για μεγαλύτερη λειτουργικότητα με το διευρυμένο Space bar να έχει επανασχεδιαστεί για μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια.

 • Dedicated hotkeys

  Αποκλειστικά πλήκτρα συντομεύσεων

  Τα αποκλειστικά πλήκτρα συντομεύσεων βρίσκονται πάνω από την αριστερή πλευρά του πληκτρολογίου προσφέροντας άμεση πρόσβαση στη διαχείριση της έντασης του ήχου, τη σίγαση του μικροφώνου, τις λειτουργίες και το Armoury Crate. Είναι πλήρως προσαρμόσιμα και μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να ανοίγουν εφαρμογές, να λειτουργούν ως πλήκτρα function και να ενεργοποιούν μακροεντολές. Το Strix G έχει ό,τι χρειάζεσαι για να φτάσεις στη νίκη.

 • Overstroke technology

  Τεχνολογία Overstroke

  Η αποκλειστική τεχνολογία ROG Overstroke καταγράφει νωρίτερα κάθε πάτημα πλήκτρου, προσφέροντας καλύτερη απόκριση σε gaming και εργασία. Το κάθε σου χτύπημα καταγράφεται ταχύτερα για μεγαλύτερη ακρίβεια με λιγότερο κόπο.

 • Large touch pad

  ΜΕΓΑΛΟ TOUCHPAD

  Το μεγάλο touchpad προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευχρηστία. Περισσότερος χώρος σημαίνει και μεγαλύτερη ακρίβεια με πιο άνετες κινήσεις χεριών και νεύματα.

BATTERY BATTERY

BATTERY BATTERY

BATTERY BATTERY

ΙΣΧΥΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ

Κάνε περισσότερα και συνέχισε το παιχνίδι σου καθ’ οδόν χάρη στην υψηλής χωρητικότητας μπαταρία των 90Wh. Με έως και 12 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, ξέχνα μια και καλή τις πρίζες. Το Strix G υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 0-50% σε μόλις 30 λεπτά. Εκμεταλλεύσου τη φόρτιση μέσω USB Type-C και χρησιμοποίησε την πηγή της επιλογής σου.


 • 90W

  μπαταρία

 • Ταχεία

  Type-C

  Φόρτιση

 • Έως και

  12 ώρες

  αναπαραγωγής βίντεο

#CONNECTIVITY

GAMING ΧΩΡΙΣ LAG

Εκμεταλλεύσου το Wi-Fi 6E (802.11ax) και παίξε με ταχύτητες gigabit σε συμβατά δίκτυα. Η πιο πρόσφατη γενιά Wi-Fi ενισχύει το μέγιστο bandwidth, την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία σε πολυσύχναστα δίκτυα, προσφέροντας χαμηλότερο latency για λιγότερο lag. Ακόμα κι όταν στον χώρο βρίσκονται και άλλες συσκευές, θα έχεις μία ομαλή εμπειρία ασύρματης σύνδεσης.

 • 2.5G LAN

  ταχύτερες συνδέσεις internet

ROG Strix G 2022
 1. USB 3.2 Gen2 Type-C
 2. USB 3.2 Gen2 Type-C
  Με DisplayPort™ 1.4 και USB Power Delivery
 3. HDMI (2.0b)
 4. LAN RJ45 jack
 5. USB 3.2 Gen1 Type-A
 6. USB 3.2 Gen1 Type-A
 7. Combo jack ήχου

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ενίσχυσε το σύστημά σου με μία ευρεία γκάμα από θύρες Ι/Ο. Σύνδεσε συσκευές νέας γενιάς μέσω USB 3.2 Type-C με DisplayPort™ 1.4 και USB Power Delivery. Δύο Type-A USB 3.2 1ης γενιάς θα υποδεχτούν τον αγαπημένο σου gaming εξοπλισμό ενώ η θύρα 2.5G LAN εγγυάται σταθερές συνδέσεις δικτύου. Οι βασικές θύρες είναι στρατηγικά τοποθετημένες στο πίσω μέρος ώστε τα καλώδια να είναι μακριά από το ποντίκι σου.

Xbox Game Pass Ultimate

Ανακάλυψε το επόμενο αγαπημένο σου παιχνίδι

Παίξε πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας με τους φίλους σου σε PC, κονσόλα, τηλέφωνο ή tablet με μία χαμηλή, ενιαία μηνιαία συνδρομή.* Με νέα παιχνίδια να προστίθενται διαρκώς, πάντα θα βρίσκεις κάτι καινούριο να απολαύσεις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ο κατάλογος τίτλων μεταβάλλεται τακτικά ανάλογα την αγορά και τη συσκευή. Δες (link) και (link). Απαιτεί συμβατό χειριστήριο (πωλείται ξεχωριστά), συσκευή που να υποστηρίζεται και την εφαρμογή Xbox Game Pass. Έλεγξε τις απαιτήσεις συστήματος. Οι απαιτήσεις συστήματος διαφέρουν ανά τίτλο. Η απόδοση είναι διαφορετική σε συστήματα υψηλών προδιαγραφών.
DISCOVER YOUR NEXT FAVORITE GAME - GAME PASS

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies