Παραγωγικότητα χωρίς όρια με συνδεσιμότητα 5G

ΑΠΟΔΟΣΗ

Άνετη παραγωγικότητα

 
Windows 11 Pro
 
Έως και
11thGen
Intel® CPU
Έως και
64GB
DDR4 3200 MHz
Έως και
2TB
PCIe 3.0 x4 SSD
Intel®
Iris® Xe
γραφικά
Έως και
WiFi 6
802.11ax

ΨΥΞΗ

Βελτιστοποιημένη ψύξη

 
86
λεπίδες ροής τόξου
 
17%
περισσότερη ροή αέρα
 
39%
μεγαλύτερη επιφάνεια ψύξης
Έως και
55%
αύξηση απόδοσης8

ΑΡΘΡΩΣΗ & ΓΡΑΦΙΔΑ

Εργαστείτε με τον δικό σας τρόπο

Εταιρείες τεχνολογίας
Παραγωγικότητα γραφείου
Υγεία
Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

5G

Υψηλότερες ταχύτητες, ασφαλέστερες συνδέσεις

ΟΘΟΝΗ

Μεγαλύτερη οθόνη 16:10 για λιγότερο scrolling

 
Icon 1
λόγος διαστάσεων
 
Icon 2
Αντιθαμβωτικό πάνελ
 
Icon 3
ASUS Private View2
Έως και
QHD+
2560 x 1600 ανάλυση
section__inner__noise 16:10
16:9 workspace
16:10 workspace

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η απόλυτη εμπειρία

 • ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Μία ένδειξη LED στο καπάκι του laptop σας, ενημερώνει τους γύρω σας για τη διαθεσιμότητά σας. Ανάβει αυτόματα όταν είστε απασχολημένοι, διαφορετικά το ενεργοποιείτε εσείς όταν δε θέλετε να σας ενοχλούν πατώντας Fn+1.
 • ASUS EXPERTWIDGET
Το ASUS ExpertWidget αυξάνει την παραγωγικότητα επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα πλήκτρα συντομεύσεών σας, χρησιμοποιώντας το πλήκτρο Fn με τα πλήκτρα αριθμών3 1-4. Μπορείτε π.χ. να ενεργοποιήσετε το Bluetooth® ή να ανοίξετε τον φάκελο που χρησιμοποιείτε περισσότερο με το πάτημα ενός κουμπιού.
 • NUMBERPAD
Το ASUS NumberPad12 είναι ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο με φωτισμό LED, ιδανικό για την εισαγωγή αριθμών. Πατήστε το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία του touchpad για την ενεργοποίησή του. Το έξυπνο λογισμικό σας επιτρέπει να χειρίζεστε τον κέρσορα ακόμα και όταν το NumberPad είναι ενεργοποιημένο.
 • ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ
Τα ατυχήματα είναι δυστυχώς κομμάτι της καθημερινότητας. Το ExpertBook B7 Flip είναι όμως έτοιμο γι’ αυτά. Το πληκτρολόγιό του διαθέτει προστασία από σταγόνες και μπορεί να ανταπεξέλθει έως και σε 78 κ.ε. υγρών, έτσι ώστε να προλάβετε να το σκουπίσετε και να το στεγνώσετε13.
 • ΑΡΘΡΩΣΗ ERGOLIFT
Το ExpertBook B7 Flip είναι σχεδιασμένο για να κάνει την πληκτρολόγηση πιο άνετη και ακριβή. Ο μηχανισμός άρθρωσης ErgoLift ανυψώνει αυτόματα το πληκτρολόγιο δίνοντάς του την ιδανική κλίση. Τα πλήκτρα διαθέτουν μεγάλη απόσταση ενεργοποίησης και επαρκές μέγεθος ώστε να προσφέρουν την απαιτούμενη απτική ανάδραση.

ΗΧΟΣ

Επιβλητικός ήχος

Icon 1
 
Διπλά
ηχεία και μικρόφωνα
Omnidirectional microphones
Immersive Audio

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ

Κρυστάλλινες συνομιλίες με αμφίδρομη εξουδετέρωση θορύβου μέσω AI

AI ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ

ΘΥΡΕΣ I/O

Πλήρης συνδεσιμότητα

Icon 1
Thunderbolt 4 USB-C®
Icon 2
HDMI 2.0
Icon 3
Mini DP
Icon 4
Αναγνώστης smart cards
Thunderbolt 4 USB-C®HDMI 2.0USB 3.2 Gen 2Micro HDMI to RJ45Audio combo jackUSB 3.2 Gen 2Αναγνώστης smart cardsNano SIMMini DPKensington lock

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Επαγγελματικού επιπέδου προστασία

 • ΚΑΜΕΡΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ
Η προηγμένη κάμερα υπερύθρων λειτουργεί απρόσκοπτα με το Windows Hello, έτσι ώστε να συνδέεστε στα Windows με μία σας ματιά.
 • ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ
Για εύκολη σύνδεση και μεγαλύτερη ασφάλεια, το ExpertBook B7 Flip διαθέτει βιομετρικό έλεγχο μέσω του ενσωματωμένου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο πλήκτρο ενεργοποίησης.
 • ΚΑΛΥΜΜΑ WEBCAM
Για την προστασία των προσωπικών και επαγγελματικών σας δεδομένων από τα αδιάκριτα βλέμματα, το ExpertBook B7 Flip περιλαμβάνει κάλυμμα προστασίας που καλύπτει με μία κίνηση τη webcam για άμεσα αποτελέσματα.
 • TPM2.0 & ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KENSINGTON
Το τσιπ Trusted Platform Module15 (TPM) 2.0 αποθηκεύει κωδικούς και κλειδιά κρυπτογράφησης για έξτρα προστασία. Μία υποδοχή ασφαλείας Kensington εγγυάται την ασφάλεια του laptop σε χώρους δίχως επίβλεψη.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Στρατιωτικών προδιαγραφών ανθεκτικότητα και ποιότητα κατασκευής

Learn more about ASUS ExpertBook Quality Tests
Icon 1
Δοκιμή Μηχανισμού Άρθρωσης Υποβάλλει το laptop σε έως 30.000 κύκλους ανοίγματος/κλεισίματος
Icon 2
Δοκιμή Αντοχής Θυρών17 Έλεγχος της φυσικής αντοχής των θυρών με 15.000 κύκλους εισόδου/εξόδου για τις USB-C
Icon 3
Δοκιμή Πίεσης Πάνελ18 Το laptop καλείται να αντέξει δύναμη 28 κιλών στο καπάκι και τη βάση του χωρίς να προκληθεί φθορά στο πάνελ της οθόνης
Icon 4
Δοκιμή Αντοχής Πληκτρολογίου Σχεδιασμένο για έως 10 εκατ. «χτυπήματα»
Icon 5
Δοκιμή Κρούσης Αντοχή 18 ισχυρών δονήσεων από κάθε κατεύθυνση με ταχύτητα 40 G / 11 ms, όντας ενεργοποιημένο.
Icon 6
Δοκιμή Πτώσης Πτώση από ύψος 120 εκατ. όντας ενεργοποιημένο για εξομοίωση ατυχήματος στο γραφείο
Icon 7
Δοκιμή Δόνησης Αντοχή φυσικών δονήσεων 10-500 Hz από κάθε κατεύθυνση για 60 λεπτά.
Icon 8
Δοκιμή Υγρασίας Το laptop καλείται να αντέξει σε συνθήκες 95% υγρασίας και θερμοκρασίας 30°C και 60°C.
Icon 9
Δοκιμή Υψομέτρου Κανονική λειτουργία σε υψόμετρο 15.000 ποδιών εξομοιώνοντας τη χρήση και τη μεταφορά (σε αποσκευές) σε αεροπλάνο.
Icon 10
Δοκιμή Θερμοκρασίας Αντοχή σε θερμοκρασίες από -37οC έως -46οC και από 32οC έως 49οC για 3 κύκλους x 24 ώρες, ενεργοποιημένο.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Απλοποιώντας τις εταιρικές διαδικασίες

 • ASUS CONTROL CENTER
Το ASUS Control Center19 είναι μία κεντροποιημένη σουίτα λογισμικού που καθιστά δυνατή την απομακρυσμένη διαχείριση, την παρακολούθηση υλικού και λογισμικού και τον προγραμματισμό εργασιών μέσα από ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, επιτρέποντας στους διαχειριστές συστημάτων να έχουν πλήρη εποπτεία του εξοπλισμού της επιχείρησης μέσα από ένα ενοποιημένο portal.
 • ASUS BUSINESS MANAGER
Το ASUS Business Manager είναι μία πλατφόρμα που κάνει ευκολότερη τη διαχείριση κάθε laptop. Περιλαμβάνει εργαλεία αναστολής μεταφοράς δεδομένων USB, λειτουργία επαναφοράς συστήματος στη βέλτιστη κατάστασή του και κρυπτογραφημένο εικονικό τμήμα στον δίσκο για την αποθήκευση σημαντικών δεδομένων.
 • ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ
Το Link to MyASUS συνδέει απρόσκοπτα το ExpertBook B7 Flip με το κινητό σας τηλέφωνο20. Ακόμα κι αν εργάζεστε εκτός γραφείου, θα έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας από τη φορητή σας συσκευή παντού και πάντα, εύκολα και γρήγορα.
 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ
Το Link to MyASUS συνδέει απρόσκοπτα το ExpertBook B7 Flip με το κινητό σας τηλέφωνο20. Η αποστολή ενός αρχείου από το τηλέφωνο στο PC γίνεται με ένα σας άγγιγμα στιγμιαία. Μπορείτε να μεταφέρετε ακόμα αρχεία από το PC στη φορητή σας συσκευή σε χρόνο μηδέν.

SERVICE

Μέγιστη υποστήριξη χωρίς κόπο

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη 24/7
Εύκολη πρόσβαση σε εξειδικευμένους τεχνικούς υλικού και λογισμικού21.
MyASUS App
Εύκολη λήψη υποστήριξης, ενημέρωση κατάστασης επισκευής και πρόσβαση σε tutorials.
Υπηρεσία Onsite Παραλαβής & Επιστροφής
Υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα για άνετη επισκευή22.
Επέκταση Εγγύησης
Επεκτείνετε την κάλυψη service για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε22.
Προστασία για Ζημιά από Ατύχημα
Γλιτώστε τα έξοδα επισκευής ζημιών που προκλήθηκαν από καθημερινά ατυχήματα.21,22.
Διατήρηση ελαττωματικού δίσκου
Διατήρηση του ελαττωματικού δίσκου του πελάτη κατά την αντικατάστασή του21,22.
* Το προιόν σε αυτή την σελίδα παρουσιάζεται με τα μεγαλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά, πιθανώς να διαφέρει από τα διαθέσιμα προς αγορά προιόντα. Παρακαλούμε ελέγξτε την σελίδα με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του προιόντος που έχετε επιλέξει.
 • Η συνδεσιμότητα 5G είναι προαιρετικό χαρακτηριστικό επιλεγμένων μοντέλων. Οι ταχύτητες 5G διαφέρουν και απαιτούν βέλτιστη ποιότητα δικτύου και σύνδεσης (οι παράγοντες που τις επηρεάζουν περιλαμβάνουν τη συχνότητα, το bandwidth και τη συμφόρηση). Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για πληροφορίες.
 • Το ASUS Private View διατίθεται μόνο στις οθόνες FHD. Για την καλύτερη προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου, η ASUS συνιστά τη μείωση της φωτεινότητας της οθόνης σε ποσοστό 20-30% όταν το Private View είναι ενεργό. Λόγω της τεχνολογίας Privacy Panel, όταν το Private View είναι ανενεργό, ο κορεσμός και η φωτεινότητα των χρωμάτων μειώνονται συγκριτικά με ένα τυπικό πάνελ IPS. Η άσκηση υπερβολικής δύναμης στο πάνελ μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία λευκών κουκκίδων όταν το Private View είναι ενεργό.
 • Για την πλήρη λειτουργία του ASUS ExpertWidget απαιτείται η εγκατάσταση εξειδικευμένου λογισμικού.
 • Χαρακτηριστικά δοκιμής WiFi Master: υπό ελεγχόμενες συνθήκες, streaming Full HD βίντεο από το YouTube, access point ρυθμισμένο με μία κεραία σε 802.11g. Η πραγματική εμβέλεια και απόδοση του WiFi ενδέχεται να επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Οι παρεμβολές συσκευών USB 3 ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συσκευές αυτές. Οι συγκρίσεις εμβέλειας αφορούν συμβατικά laptops με πλήρως μεταλλικό σώμα.
 • Το WiFi 6 είναι συμβατό με τις προηγούμενης γενιάς προδιαγραφές 802.11. Οι ισχυρισμοί που αφορούν την απόδοση βασίζονται σε θεωρητικά στοιχεία εκτός κι αν αναφέρεται διαφορετικά. Η απόδοση του WiFi 6 σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρει.
 • Το ASUS WiFi SmartConnect είναι μία λειτουργία λογισμικού που επιλέγει αυτόματα το ισχυρότερο σήμα WiFi ή δικτύου δεδομένων, ασχέτως του router που χρησιμοποιείται.
 • Οι δοκιμές μπαταρίας πραγματοποιήθηκαν από την ASUS στις 9 Αυγούστου 2021 χρησιμοποιώντας το σενάριο MobileMark® 2018 Office Productivity. Σύνθεση συστήματος: Intel® Core™ i5-1155G7, 24 GB RAM, 1920 x 1200 x 60 Hz οθόνη, 256 GB PCIe® 3.0 SSD, 63 Whr. Ρυθμίσεις δοκιμής: WiFi λειτουργία πτήσης, φωτεινότητα οθόνης 200 cd/m2 (79%), φωτισμός πληκτρολογίου απενεργοποιημένος, Bluetooth απενεργοποιημένο, 5G/SIM απενεργοποιημένα. Η πραγματική διάρκεια της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, τη χρήση, τις συνθήκες λειτουργίας και τις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα μειωθεί κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της.
 • Οι ισχυρισμοί που αφορούν την απόδοση βασίζονται σε θεωρητικά στοιχεία εκτός κι αν αναφέρεται διαφορετικά. O έλεγχος της απόδοσης έγινε με χρήση του Cinebench R15. Για επεξεργαστές ισχύος θερμικής σχεδίασης (TDP) 15W, η απόδοση συγκρίνεται με τα benchmarks των Tiger Lake βάσει του i7-1185G7 που ανακοίνωσε η Intel. Ο έλεγχος διενεργήθηκε χωρίς τροποποιήσεις στο λογισμικό, σε θερμοκρασία δωματίου 25οC και με το laptop αδρανές. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν.
 • Οι ισχυρισμοί που αφορούν την απόδοση βασίζονται σε θεωρητικά στοιχεία εκτός κι αν αναφέρεται διαφορετικά. Τα επίπεδα του συστήματος ψύξης εξαρτώνται από τη λειτουργία απόδοσης. Performance < 41 dB, Balanced < 35 dB, Whisper < 22 dB (σύστημα αδρανές 16,7 dB). Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν.
 • Η γραφίδα MPP2.0 ASUS Pen πωλείται ξεχωριστά.
 • Κάποια laptops της ASUS υποστηρίζουν χειρόγραφο κείμενο αλλά η νομοθεσία σχετικά με την ηλεκτρονική υπογραφή ποικίλει ανάλογα τη χώρα. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την αναζήτηση νομικών συμβουλών.
 • Όλες οι εκδόσεις του NumberPad είναι συμβατές μόνο με το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows.
 • Οι ισχυρισμοί που αφορούν την απόδοση βασίζονται σε θεωρητικά στοιχεία εκτός κι αν αναφέρεται διαφορετικά. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Η δοκιμή διήρκεσε τρία λεπτά.
 • Η υποδοχή nano-SIM δεν υποστηρίζεται στα μοντέλα που έχουν μόνο WiFi. Για υποστήριξη σχετικά με τη συνδεσιμότητα 5G, απευθυνθείτε σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ASUS.
 • Το Trusted Platform Module (TPM) είναι προαιρετικό.
 • Τα στοιχεία δοκιμών περιλαμβάνουν τις απαιτήσεις του στρατιωτικού προφίλ και των δοκιμών ποιότητας της ASUS.
 • Έως 15.000 εισαγωγές για τις θύρες USB Type-C, 500 εισαγωγές για τη Nano SIM και 5.000 εισαγωγές για τις άλλες θύρες.
 • Το πάνελ QHD+ έχει περάσει με επιτυχία δοκιμή πίεσης 28 κιλών. Το πάνελ FHD+ με Private View έχει περάσει με επιτυχία δοκιμή πίεσης 25 κιλών.
 • Το ASUS Control Center είναι προαιρετικό και η διαθεσιμότητά του διαφέρει ανά χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της ASUS.
 • Το Link to MyASUS είναι λειτουργία που περιλαμβάνεται στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής MyASUS. Αν η συσκευή δε διαθέτει το Link to MyASUS, ενημερώστε την εφαρμογή MyASUS μέσα από τις ρυθμίσεις συστήματος.
 • Το service και η κάλυψη εγγύησης ενδέχεται να εξαρτώνται από τη χώρα και την τοποθεσία. Το service ενδέχεται να μη διατίθεται σε όλες τις αγορές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της ASUS για τις επιλογές σας.
 • Απαιτείται αγορά και ενεργοποίηση εντός 180 ημερών από την αγορά του προϊόντος ASUS σας μέσω ASUS Premium Care.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies