SCAR Runner
ROG SCAR 17 SE Laptop
ROG SCAR 17 SE Laptop

ROG STRIX SCAR 17 SE

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ. ΤΕΛΕΙΑ.

 • Cutting edge performance

  Επεξεργαστής Intel® Core™ i9-12950HX με 16 πυρήνες, 24 νήματα και μέγιστη ισχύ (TDP) έως και 65W

 • MUXimum power

  Κάρτα γραφικών έως και NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop με μέγιστη ισχύ (TDP) 175W και διακόπτη MUX

 • Liquid Metal

  Υγρό μέταλλο Conductonaut Extreme σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών με ειδικά κατασκευασμένο θάλαμο ατμού για επαρκή ψύξη

 • Eagle-eyed clarity

  Επιλογές οθόνης FHD 360Hz/3ms και QHD 240Hz/3ms που δείχνουν τον δρόμο προς τη νίκη

 • Light ‘em up

  Πολλαπλές ζώνες φωτισμού RGB με ρύθμιση ανά πλήκτρο και εύκολο συγχρονισμό μέσω Aura Sync

 • Crack the code

  Χρησιμοποίησε τον φακό με υπεριώδες φως και ανακάλυψε τα κρυμμένα μυστικά που κρύβονται στο καπάκι και το νέο παιχνίδι SCAR Runner της ROG

Intel Core i9 LogoNVIDIA GeForce RTX LogoXbox GamePass Logo

* Το προιόν σε αυτή την σελίδα παρουσιάζεται με τα μεγαλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά, πιθανώς να διαφέρει από τα διαθέσιμα προς αγορά προιόντα. Παρακαλούμε ελέγξτε την σελίδα με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του προιόντος που έχετε επιλέξει.

R O GSTRIX
scar

ΑΠΟΔΟΣΗΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ​

ΕΩΣ ΚΑΙ
Windows 11 Pro
OS
ΕΩΣ ΚΑΙ Intel® Core™
i9-12950HX
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ NVIDIA®
GeForce RTX 3080 Ti
LAPTOP ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (TDP)
175W
ΜΕ DYNAMIC BOOST
 
Διακόπτης MUX
 
ΕΩΣ ΚΑΙ
64GB
ΜΝΗΜΗ DDR5
 
PCIe 4.0
ΣΕ RAID 0
ROG SCAR 17
icon red arrow right

Επεξεργαστής Intel® Core™ i9 12ης γενιάς

Τρέξε άνετα κάθε παιχνίδι και εφαρμογή με επεξεργαστή Intel® Core™ i9-12950HX μέγιστης ισχύος (TDP) έως και 65W και υβριδική αρχιτεκτονική, κατασκευασμένη ειδικά για τα Windows 11. Με έως και 8 πυρήνες απόδοσης και 8 πυρήνες αποδοτικότητας, θα σου προσφέρει ΑΑΑ gaming και streaming.

 
16 πυρήνες
8 E-CORES + 8 P-CORES
 
24
ΝΗΜΑΤΑ
ΕΩΣ ΚΑΙ
175W
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PL2 MANUAL
ΕΩΣ ΚΑΙ
65W
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (TDP)
12th Gen Intel® Core i9 CPUs
dashboard
Χρονισμός στο τέρμα
circle cpu
CPU
55W
total
230W
circle gpu
GPU
175W
icon red arrow right

Απελευθέρωσε την ισχύ της κάρτας γραφικών

Τα κορυφαία υποσυστήματα χρειάζονται ισχύ και η κάρτα γραφικών δεν αποτελεί εξαίρεση. Η NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti Laptop είναι σε θέση να αναδείξει τις ικανότητές της με μέγιστη ισχύ (TDP) 175W, χάρη στα έξτρα 25W μέσω Dynamic Boost. Τα υψηλότερα όρια επιτρέπουν στην κάρτα να αποδίδει καλύτερα για μεγαλύτερο διάστημα έτσι ώστε να απολαμβάνεις τα υψηλότερα δυνατά framerates.Στα μοντέρνα laptops, τα frames περνούν από την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών σε αυτή που βρίσκεται ενσωματωμένη στον επεξεργαστή πριν φτάσουν στην οθόνη. Έτσι επιτυγχάνεται μεν καλύτερη διάρκεια μπαταρίας αλλά μπαίνει «φρένο» στην απόδοση της κάρτας γραφικών. Γι’ αυτό εξοπλίσαμε όλα τα laptops 2022 ROG με διακόπτη MUX, έτσι ώστε να επιλέγεις τη σχετική λειτουργία μειώνοντας το latency και αυξάνοντας την απόδοση κατά 5-10% μ.ο.

ΕΩΣ ΚΑΙ NVIDIA®
GeForce RTX 3080 Ti
LAPTOP ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (TGP)
175W
ΜΕ DYNAMIC BOOST
 
Διακόπτης MUX
 
ROG SCAR 17 SE

GEFORCE RTX

THE ULTIMATE PLAY

NVIDIA GeForce RTX Logo
icon red arrow right

Ταχύτατη μνήμη DDR5

Η νέα τεχνολογία DDR5 φτάνει σε απόδοση έως και τα 4800MHz, προσφέροντας 50% μικρότερους χρόνους εγγραφής σε σχέση με συστήματα εξοπλισμένα με DDR4. Η ταχύτατη αυτή μνήμη προσφέρει συνολικά ταχύτερη απόκριση στο laptop, είτε παίζεις, είτε απλά σερφάρεις.

Blazing Fast DDR5 Memory
icon red arrow right

Καλύτερο. Ταχύτερο. Ισχυρότερο.

Φέρε εις πέρας κάθε αποστολή με τη σιγουριά ενός PCIE 4ης γενιάς SSD σε διάταξη RAID 0. Με ταχύτητα έως 7000MB/s, μεγάλα αρχεία και απαιτητικά παιχνίδια θα φορτώνουν στη στιγμή.

Better. Faster. Stronger.
R O GSTRIX
scar
deco1
deco2
deco3

Logo ROG Intelligent Cooling

Thermal Grizzly Logo
Conductonaut Extreme Logo
ΕΩΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ
15οC ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ
 
Θάλαμος Ατμού
 
 
4 Αεραγωγοί Ανεμιστήρων
 
 
Arc Flow Fans
84 ΚΥΡΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ
 
ΚΑΤΩ ΑΠΟ 40 dB
ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PERFORMANCE
icon red arrow down

Beat the heat

Heat dissipation is faster and more efficient with our vapor chamber design, which vastly increases surface area compared to traditional heatpipe systems. Unlike conventional heat pipes that only transfer heat along their axis, vapor chamber designs spread heat across their entire surface, allowing the vapor chamber to rapidly absorb and dissipate waste heat without adding extra bulk to the machine. This efficient heat transfer also keeps the surface of the laptop cooler, keeping your hands comfortable for the entire game.

*Vapor chamber design only available on G733CX. Visual effect is for demonstration only.

icon red arrow down

Άφησε ελεύθερο το Grizzly

Η ψύξη είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για ένα gaming laptop και η ROG ανεβάζει διαρκώς τον πήχη. Έτσι φτάσαμε στο υγρό μέταλλο το οποίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μεταφορά θερμικής ενέργειας μεταξύ επιφανειών όπως οι αγωγοί θερμότητας και το κύκλωμα ενός επεξεργαστή.Το SCAR 17 SE πάει τα παραπάνω ένα βήμα παραπέρα με τη χρήση υγρού μετάλλου Conductonaut Extreme σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Το εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων αυτό υλικό μπορεί να μειώσει τις θερμοκρασίες έως και κατά 15οC σε σχέση με τις τυπικές θερμικές πάστες.

*Οι βελτιώσεις στη θερμοκρασία προκύπτουν συγκριτικά με τα συστήματα ψύξης προηγούμενης γενιάς, βάσει εσωτερικών δοκιμών της ASUS. Η θερμική αγωγιμότητα συγκρίνεται με τα στάνταρ της βιομηχανίας.

Η ψύξη είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για ένα gaming laptop και η ROG ανεβάζει διαρκώς τον πήχη. Έτσι φτάσαμε στο υγρό μέταλλο το οποίο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μεταφορά θερμικής ενέργειας μεταξύ επιφανειών όπως οι αγωγοί θερμότητας και το κύκλωμα ενός επεξεργαστή. Το SCAR 17 SE πάει τα παραπάνω ένα βήμα παραπέρα με τη χρήση υγρού μετάλλου Conductonaut Extreme σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Το εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων αυτό υλικό μπορεί να μειώσει τις θερμοκρασίες έως και κατά 15οC σε σχέση με τις τυπικές θερμικές πάστες.

*Οι βελτιώσεις στη θερμοκρασία προκύπτουν συγκριτικά με τα συστήματα ψύξης προηγούμενης γενιάς, βάσει εσωτερικών δοκιμών της ASUS. Η θερμική αγωγιμότητα συγκρίνεται με τα στάνταρ της βιομηχανίας.

0DB ΨΥΞΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ

Απόλαυσε πραγματικά αθόρυβη ψύξη κατά τη διάρκεια ελαφριού φόρτου εργασίας με την τεχνολογία 0dB. Με τη λειτουργία Silent, το σύστημα ψύξης απενεργοποιεί όλους τους ανεμιστήρες σε συνθήκες καθημερινής χρήσης, αποβάλλοντας παθητικά τη θερμότητα. Έτσι, θα συγκεντρωθείς στη δουλειά σου και θα απολαύσεις τις ταινίες σου χωρίς περισπασμούς. Αν οι θερμοκρασίες σε επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών αυξηθούν, οι ανεμιστήρες θα εκκινήσουν αυτόματα.

ΠΑΧΟΣ ΠΤΕΡΥΓΙΟΥ 0,1 ΧΙΛ.

Η θερμική ενέργεια αποβάλλεται μέσα από τέσσερις απαγωγείς, καθένας εκ των οποίων διαθέτει εξαιρετικά λεπτά, χάλκινα πτερύγια με πάχος έως και 0,1 χιλ. Στο μισό μέγεθος απ’ ό,τι οι τυπικές λύσεις, τα πτερύγια αυτά διαθέτουν μεγαλύτερη πυκνότητα για καλύτερη απαγωγή θερμότητας, μειωμένη αντίσταση αέρα και ομαλότερη ροή. Τα έως 218 πτερύγια διαθέτουν συνολική επιφάνεια 107.131 τετρ. χιλ.

ΑΓΩΓΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ

Ο βελτιωμένος σχεδιασμός θερμικής μονάδας διαθέτει μικρότερου μήκους αγωγούς κατά της σκόνης. Έτσι ο διαθέσιμος χώρος του ανεμιστήρα αυξάνεται έως και κατά 5% ενώ η ροή του αέρα βελτιώνεται έως και κατά 15%. Η παρεμπόδιση της συσσώρευσης σκόνης ενισχύει τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του συστήματός σου σε βάθος χρόνου.

3D FLOW ZONE ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ

Η ανεμπόδιστη ροή αέρα αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ενός αποδοτικού συστήματος ψύξης. Για την απορρόφηση μεγαλύτερης ποσότητας αέρα, η άρθρωση του Strix SCAR βρίσκεται μπροστά από μία ζώνη τρισδιάστατης ροής αέρα με πλήρη εξαερισμό. Το τραπεζοειδές σχήμα αφήνει χώρο κάτω από την οθόνη έτσι ώστε ο αέρας να περνά ελεύθερα, δίχως να επηρεάζεται το χαρακτηριστικό ασύμμετρο σχέδιο στο εξωτερικό του laptop.

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ COOLZONE ΓΙΑ… ΔΡΟΣΕΡΟ GAMING

Τα μακράς διάρκειας gaming sessions προκαλούν τη θέρμανση του εσωτερικού του laptop και κάνουν την πληκτρολόγηση άβολη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Οι στρατηγικά τοποθετημένοι αγωγοί γύρω από τα πλήκτρα WASD μεταφέρουν κρύο αέρα στους ανεμιστήρες στο εσωτερικό του laptop.

ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΑΓΩΓΟΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ο προηγμένος θερμικός σχεδιασμός περιλαμβάνει έναν βελτιωμένο διαστολέα θερμότητας με έως και 6 σωλήνες που απορροφά τη θερμότητα από τον επεξεργαστή, την κάρτα γραφικών, τη VRAM και τα VRM. Αυτού του είδους η θερμική κάλυψη, συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση, αξιοπιστία και διάρκεια ζωής του συστήματος.*Μόνο στο G733CW

The background image of first design section
The laptop's image of laptop ink unshowed
The laptop's image of laptop ink showed
The laptop's image of laptop ink showed
The image of flashlight device
The image of flashlight light
Flashlight

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

*Το μελάνι στο καπάκι θα ξεθωριάσει με τον καιρό. Η εκτεταμένη έκθεσή του στο φως του ήλιου ή υπεριώδεις (UV) ακτίνες θα επιταχύνει το ξεθώριασμα, αλλάζοντας το χρώμα του καπακιού.

R O GSTRIX
scar

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ LOOK ΣΟΥ

ROG SCAR 15 Laptop Cap - Prismatic Black
ROG SCAR 15 Laptop Cap - Stealin Silver
ROG SCAR 15 Laptop Cap - Translucent Speckled Black
DISPLAY
V I SU A L-
I ZE
V IC-
T ORY

ΟΘΟΝΗΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

R O GSTRIX
scar
FHD
QHD
FHD
360Hz
FHD
240Hz
QHD
3ms
ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ
ADAPTIVE SYNC
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Logo Dolby Vision
scar 15
deco1

ΗΧΟΣΗΧΟΣ ΣΤΟΥΝΤΙΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Dolby Atmos
Hi-Res Audio
4X
ΗΧΕΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ
5.1.2 ΚΑΝΑΛΙΑ
ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ SURROUND
ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ
ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ ΜΕΣΩ AI
sound wave
sound wave
sound wave
sound wave
sound wave
sound wave
ROG SCAR 15 Laptop
audio
R O GSTRIX
scar

ΕΛΕΓΧΟΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΑΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟ
RGB
AURA SYNC
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
deco

Keyboard layout

Taking inspiration from the best desktop keyboards, the function keys are spaced for fewer misses, and enlarged directional arrows are isolated for precise finger control. Five dedicated gaming hotkeys give quick access to features like volume, mic mute, and Armoury Crate.

Dedicated hotkeys

Dedicated gaming hotkeys sit just above the left side of the keyboard for quick access to the volume and mic mute controls, operating modes, and Armoury Crate. They are also fully customizable, and can be programmed to launch apps, set as a function key, or used as a macro. The Strix SCAR has all of the tools for victory.

Overstroke Technology

Exclusive ROG Overstroke technology registers keypresses earlier in the stroke, enabling a more responsive experience for serious gaming and work. Triggering earlier means faster, effortless inputs with greater accuracy.

Large touch pad

Improve everyday comfort and usability with a large active touchpad. More space means greater precision along with more comfortable hand movements and gestures while you’re navigating.

R O GSTRIX
scar

ΜΠΑΤΑΡΙΑΑΝΤΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

90Wh
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΗ
TYPE-C
ΦΟΡΤΙΣΗ
ΕΩΣ ΚΑΙ
8,5 ΩΡΕΣ
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

R O GSTRIX
scar
0
0
0
0
1
1
1
2
2
3
3
3
3
3
5
5
5
6
9
9
9
9

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΜΕΙΝΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ

WIFI 6E
ΕΩΣ ΚΑΙ
2.5G Lan
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ INTERNET
ROG SCAR 15 Connectivity

ΘΥΡΕΣ Ι/ΟΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΜΑΧΗ

ROG SCAR 15 I/O Port
Thunderbolt 4
(με υποστήριξη DisplayPort, συμβατή με USB4)
USB3.2 Gen2 Type-C
(με υποστήριξη DisplayPort & φορτιστή PD)
HDMI(2.1)
2.5G LAN RJ45 Θύρα
Είσοδος τροφοδοσίας
USB 3.2 1ης γενιάς Type-A
USB 3.2 1ης γενιάς Type-A
Θύρα ήχου

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΦΕΡΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ

Μέσα από το Armoury Crate θα προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις, θα ελέγξεις τις θερμοκρασίες και θα φέρεις το laptop σου στα μέτρα σου. Ο έλεγχος σε πραγματικό χρόνο σου επιτρέπει να έχεις εικόνα της κατάστασης επεξεργαστή, κάρτας γραφικών και μνήμης. Ο φωτισμός RGB προσαρμόζεται ανά παιχνίδι μέσω Aura Sync. Τα προφίλ ανεμιστήρων και ισχύος σου επιτρέπουν να αλλάξεις την ακουστική και τα θερμικά χαρακτηριστικά του laptop στη στιγμή. Και βέβαια οι αποκλειστικές προσφορές σε video games, φροντίζουν να φρεσκάρουν τη βιβλιοθήκη τίτλων σου.

Endless Customization

Xbox Game Pass Ultimate

Ανακάλυψε το επόμενο αγαπημένο σου παιχνίδι

Παίξε πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας με τους φίλους σου σε PC, κονσόλα, τηλέφωνο ή tablet με μία χαμηλή, ενιαία μηνιαία συνδρομή.* Με νέα παιχνίδια να προστίθενται διαρκώς, πάντα θα βρίσκεις κάτι καινούριο να απολαύσεις.* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Ο κατάλογος τίτλων μεταβάλλεται τακτικά ανάλογα την αγορά και τη συσκευή. Για λεπτομέρειες μπες στο xbox.com/gamepass και https://www.ea.com/eaplay/terms. Απαιτεί συμβατό χειριστήριο (πωλείται ξεχωριστά), συσκευή που να υποστηρίζεται και την εφαρμογή Xbox Game Pass. Έλεγξε τις απαιτήσεις συστήματος. Οι απαιτήσεις συστήματος διαφέρουν ανά τίτλο. Η απόδοση είναι διαφορετική σε συστήματα υψηλών προδιαγραφών.**Οι επωνυμίες EA και Battlefield είναι εμπορικά σήματα της Electronic Arts Inc. © Το FIFA αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία ή/και εμπορικό σήμα της FIFA. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Κατασκευασμένο κατόπιν άδειας της Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Discover your next favorite game

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies