ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ

Σχεδιασμένο για απαιτητικούς gamers και με απαράμιλλη ανθεκτικότητα, το TUF Gaming A15 είναι ένα πλήρες gaming laptop με Windows 10 Pro που μπορεί να σας οδηγήσει στη νίκη! O επεξεργαστής τελευταίας τεχνολογίας AMD Ryzen™ 9, σε συνδυασμό με την GPU GeForce RTX™ 2060, προσφέρουν παιχνίδια δράσης με υψηλή ταχύτητα και ομαλή κίνηση, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των οθονών IPS έως 144Hz. Αυτό το gaming laptop μπορεί να έχει μικρότερες διαστάσεις από προηγούμενα μοντέλα, παρέχοντας μεγαλύτερη φορητότητα, ωστόσο διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία 90Wh, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια παροχής φόρτισης. Χάρη στο αποδοτικό σύστημα αυτόματου καθαρισμού και τη χαρακτηριστική ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών της σειράς TUF, το δοκιμασμένο αυτό laptop θα γίνει ο αξιόπιστος σύμμαχός σας για gaming εν κινήσει.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΙΣΧΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

Το TUF Gaming A15 είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση, παρέχοντας αξιόπιστες επιδόσεις για gaming, streaming και ό,τι άλλο του ζητήσετε. Ο επεξεργαστής του, σε μοντέλα που φτάνουν έως και οκταπύρηνα AMD Ryzen™ 9, μπορεί να ενεργοποιήσει μέχρι και 16 νήματα (threads) με όση ισχύ χρειάζεστε για multitasking υψηλών απαιτήσεων. Σε συνεργασία με την ξεχωριστή GPU GeForce RTX™ 2060, παρέχει αξιόπιστα υψηλούς ρυθμούς καρέ (frame rates) για μια ευρεία γκάμα δημοφιλών παιχνιδιών. Οι χρόνοι φόρτωσης μειώνονται σημαντικά χάρη στον δίσκο SSD 1TB NVMe PCIe®, ενώ υπάρχει χώρος για εγκατάσταση και δεύτερου SSD.

WINDOWS 10
AMD
Ryzen™ 9 4900H
CPU
Nvidia® GeForce
RTX™ 2060
GPU
ΕΩΣ 32 Gb
3200MHz
DDR4 RAM
1TB SSD
NVMe PCIe
2X SSD
Slots

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ, ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Μπορεί το Α15 να έχει μικρότερο και ελαφρύτερο σασί από τους προκατόχους του, ωστόσο διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία για αυξημένη διάρκεια παροχής φόρτισης. Ο επεξεργαστής Ryzen™ αξιοποιεί αποτελεσματικά την παρεχόμενη ισχύ και, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή μπαταρία των 90Wh, προσφέρει έως και 12,3 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Με μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη διάρκεια φόρτισης, το μηχάνημα αυτό σας επιτρέπει να δουλεύετε και να ταξιδεύετε ελεύθερα.

*Η διάρκεια παροχής φόρτισης της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματος.

90 Wh
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
ΕΩΣ
8,7 ΩΡΕΣ
ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΕΩΣ
12,3 ΩΡΕΣ
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

Με δύο διαφορετικές εμφανίσεις, οι gamers μπορούν να αναδείξουν ελεύθερα το προσωπικό τους στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε το εκλεπτυσμένο και κομψό Fortress Gray, ή το εντυπωσιακό Bonfire Black με λωρίδα σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Το διακριτικό μοτίβο κυψέλης γύρω από τη βάση, σε σχέδιο παρόμοιο με τις εξαγωνικές ενισχύσεις στο σασί, επιτρέπει πιο ασφαλές κράτημα, ενώ η υφή βουρτσισμένου μετάλλου στο επάνω μέρος προσδίδει κομψότητα και επιτρέπει ευκολότερο καθαρισμό.

ΜΟΤΙΒΟ ΚΥΨΕΛΗΣ

Το ανάγλυφο μοτίβο κυψέλης στο κάτω μέρος του σασί περιλαμβάνει εγκοπές που λειτουργούν ως σχισμές εξαερισμού.

ΥΦΗ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

Η υφή βουρτσισμένου μετάλλου στο περίβλημα αναδεικνύει το κομψό, φουτουριστικό σχέδιο του laptop.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ TUF

Όλα τα gaming laptops της σειράς TUF χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών, που τους επιτρέπει να αντεπεξέρχονται ακόμα και στις πιο ακραίες καταστάσεις.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

Διαλέξτε το εκλεπτυσμένο Fortress Gray, σε χαμηλούς τόνους, ή εντυπωσιάστε με το Bonfire Black και την πορφυρή λωρίδα του.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Για να συμπεριληφθεί ένα laptop στην οικογένεια TUF Gaming, πρέπει να περάσει επιτυχώς μια σειρά αυστηρών δοκιμών σύμφωνα με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H. Στη διάρκεια των δοκιμών, οι συσκευές υποβάλλονται σε πτώσεις, δονήσεις, υγρασία, καθώς και ακραίες θερμοκρασίες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία τους. Το Α15, αξιόπιστο ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, μπορεί άνετα να αντέξει τα τυχαία κτυπήματα της καθημερινότητας.

ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΕΙΣ

Με τις κατάλληλες δοκιμές εξασφαλίζουμε ότι κανένα TUF Gaming laptop δεν πρόκειται να καταστραφεί λόγω απρόσμενων πτώσεων, χτυπημάτων και προσκρούσεων κατά την αποστολή ή την καθημερινή χρήση του. Για να θεωρηθεί ότι πληρούνται τα πρότυπα MIL-STD-810H, οι συσκευές δοκιμάζονται σε μικρές πτώσεις από τις οποίες βγαίνουν αλώβητες. Μπορείτε να βάλετε το Α15 στο σακίδιό σας και να κινηθείτε ελεύθερα οπουδήποτε, χωρίς να ανησυχείτε.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της δοκιμής, παρακαλούμε ανατρέξτε στη δοκιμή κρούσης αναφοράς, μέθοδο 516.8, διαδικασία VI.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΑΝΕΣΗ

Κάθε φορά που μεταφέρετε τη συσκευή σας σε αεροπλάνα, τρένα ή αυτοκίνητα, υφίσταται μικρές ή μεγάλες δονήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μετακίνηση ή ζημιά εσωτερικών εξαρτημάτων. Το TUF Gaming laptop σας έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές δόνησης, για να είστε βέβαιοι ότι μπορεί να αντέξει τις κακουχίες του ταξιδιού χωρίς να παρουσιάσει προβλήματα λειτουργικότητας.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της δοκιμής, παρακαλούμε ανατρέξτε στη δοκιμή δόνησης, μέθοδο 514.8.

ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Είτε διασχίζετε την έρημο είτε ξεκουράζεστε στην παραλία, μπορείτε να έχετε πάντα κοντά σας το TUF Gaming laptop σας, το οποίο έχει δοκιμαστεί σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Μπορεί να αντιμετωπίσει τη ζέστη χωρίς προβλήματα, καθώς είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε θερμοκρασίες έως και 49°C για πολλές συνεχόμενες ημέρες.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της δοκιμής, παρακαλούμε ανατρέξτε στη δοκιμή λειτουργίας σε υψηλές θερμοκρασίες, μέθοδο 501.7, διαδικασία ΙΙ.

ΑΝΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ

{057.textarea#*Please refer to the low temperature operational test, method 502.7, procedure II for the exact test conditions.}

ΥΓΡΑΣΙΑ; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Το σασί κάθε TUF Gaming laptop είναι σχεδιασμένο να αντέχει υγρασία έως και 95% για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου η λειτουργικότητά του. Ακόμα και αν ταξιδεύετε σε τροπικά μέρη με εξαιρετικά υγρό κλίμα, το TUF laptop σας μπορεί άνετα να σας συνοδεύσει.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες της δοκιμής, παρακαλούμε ανατρέξτε στη δοκιμή κύκλου αυξημένης υγρασίας, μέθοδο 507.4, διαδικασία ΙΙ.

ΓΡΑΦΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

Εφοδιασμένο με ταχύτατη οθόνη IPS έως 144Hz, το TUF Gaming A15 είναι ιδανικό για γρήγορο gaming. Χάρη στην τεχνολογία adaptive sync, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης συγχρονίζεται με τον ρυθμό καρέ (frame rate) της GPU, μειώνοντας τις καθυστερήσεις, ελαχιστοποιώντας τις παραμορφώσεις και εξαλείφοντας το tearing, προσφέροντάς σας εξαιρετικά ομαλό και καθηλωτικό παιχνίδι. Για multitasking υψηλού επιπέδου μπορείτε να συνδέσετε εξωτερική οθόνη μέσω USB 3.2 Gen 2 Type-C™ με DisplayPort™ 1.4 με δυνατότητες G-SYNC®, ώστε να απολαμβάνετε ταινίες 4K Ultra HD, βίντεο, ή παιχνίδια σε τηλεοράσεις μεγάλων διαστάσεων με HDMI 2.0b.

ΟΜΑΛΟΣ
144 Hz
ΡΥΘΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΟΘΟΝΩΝ
Arrays
IPS-level
Nano-Edge
ΟΘΟΝΗ
ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ
ADAPTIVE SYNC
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΑ GAMING

Εξοπλιστείτε με πληκτρολόγιο βελτιστοποιημένο για gaming, εμπνευσμένο από υπολογιστές τύπου desktop. Ο ομοιόμορφος οπίσθιος φωτισμός RGB σας επιτρέπει να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ, ενώ η ειδικά φωτισμένη ομάδα πλήκτρων WASD σας παρέχει μια εύκολη συντόμευση για εντολές κίνησης. Η τεχνολογία overstroke ανιχνεύει τα πατήματα των πλήκτρων νωρίτερα, έτσι ώστε το σύστημα να αποκρίνεται ταχύτερα στην πληκτρολόγηση και να το ελέγχετε με μεγαλύτερη άνεση. Όπως ισχύει σε όλα τα μοντέλα TUF, κάθε πλήκτρο μπορεί να αντέξει πάνω από 20 εκατομμύρια πατήματα, προσφέροντάς σας κορυφαία αξιοπιστία και ακρίβεια για πολύ καιρό.

RGB
ΟΠΙΣΘΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
20Million
ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
OVERSTROKE
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
OVERSTROKE
Στατικός φωτισμός
Ρυθμός αναπνοής
Κύκλος χρωμάτων
Στροβοσκοπικός φωτισμός

ΗΧΟΣ

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ SURROUND

Δύο αναβαθμισμένα ηχεία με τέσσερις εγκοπές παράγουν 1,8 φορές δυνατότερο ήχο με 2,7 φορές βαθύτερο μπάσο σε σχέση με τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, ώστε να απολαμβάνετε μια πλουσιότερη ακουστική εμπειρία. Η τεχνολογία DTS:X™ Ultra προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας 7.1-channel virtual surround για ήχο θεατρικής ποιότητας με στερεοφωνικά ακουστικά. Μπορείτε να πολεμήσετε τους εχθρούς σας με βελτιωμένη αίσθηση του χώρου χάρη στον ήχο surround, ή να απολαύσετε με ακρίβεια τα διάφορα επίπεδα μουσικής. Υπάρχουν έως και 8 προεπιλεγμένες λειτουργίες για μουσική, ταινίες, αλλά και διάφορα είδη παιχνιδιών, καθώς και ένας ενσωματωμένος ενισχυτής που σας επιτρέπει να κάνετε προσαρμογές ακριβείας στις ρυθμίσεις σας.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ
STRATEGY / RPG / SHOOTER
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΗΧΟΥ
1.8x
ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΗΧΟΣ
2.7x
ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΜΠΑΣΑ

ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΨΥΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης εξασφαλίζει ότι κάθε TUF Gaming laptop είναι σε θέση να διατηρεί υψηλές επιδόσεις και αποτελεσματική λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι σωλήνες μεταφοράς θερμότητας και οι 3 απαγωγείς απομακρύνουν τη θερμότητα από τα βασικά εξαρτήματα, διαχέοντάς τη γρήγορα ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονων συνεδριών gaming. Το σύστημα αυτόματου καθαρισμού εξασφαλίζει ότι το σύστημα ψύξης κάθε συσκευής λειτουργεί κανονικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ενώ οι διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας εξασφαλίζουν ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και θορύβου για κάθε εργασία σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΠΛΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΨΥΞΗ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Η αναβάθμιση της μνήμης RAM και του δίσκου SSD είναι πλέον ακόμα πιο απλή διαδικασία, χάρη στον ειδικό σχεδιασμό που σας παρέχει άνετη πρόσβαση στις υποδοχές καρτών μνήμης και μέσων αποθήκευσης. Με ένα απλό κατσαβίδι μπορείτε να αφαιρέσετε τις βίδες στο κάτω μέρος του σασί και να κάνετε τις τροποποιήσεις που επιθυμείτε. Υπάρχει επίσης μια ειδική βίδα με εύκολο άνοιγμα που ανυψώνει τη μία γωνία του κάτω καλύμματος, ώστε να μπορείτε να το αφαιρέσετε ευκολότερα. Μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να αντικαταστήσετε εύκολα τη RAM σας ή να αυξήσετε τη χωρητικότητα και την απόκριση του SSD σας προσθέτοντας μια δεύτερη μονάδα PCIe®.

*Additional SSD slot only available on GTX1660Ti and above models.

*Τα μοντέλα με μπαταρία 90Wh δεν διαθέτουν υποδοχή για επιπλέον HDD.

ΕΙΣΟΔΟΣ/ΕΞΟΔΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το laptop διαθέτει πολλές θύρες I/O, για να μπορείτε να συνδέετε τις αγαπημένες σας συσκευές και να εργάζεστε οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Υπάρχουν δύο θύρες USB 3.2 Type-A για γρήγορες μεταφορές δεδομένων, ενώ μια ακόμα θύρα USB 2.0 Type-A συμπληρώνει τις διαθέσιμες εισόδους σύνδεσης περιφερειακών. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ποντίκια, ακουστικά και άλλες συμβατές συσκευές μέσω Bluetooth, ώστε να έχετε ένα τακτοποιημένο γραφείο χωρίς καλώδια. Η θύρα USB 3.2 Gen 2 Type-C™ με DisplayPort™ 1.4 σας επιτρέπει να συνδέσετε μια εξαιρετικά γρήγορη οθόνη G-SYNC™ για ακόμα ομαλότερο παιχνίδι. Επίσης, μέσω 802.11ac (2x2), μπορείτε να συνδέεστε απλά και αξιόπιστα όπου υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το λογισμικό Armoury Crate συνδυάζει τα χειριστήρια του συστήματος και του φωτισμού, κάνοντας τις βασικές ρυθμίσεις πολύ πιο προσιτές. Οι άφθονες δυνατότητες προσαρμογής σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε οπτικά την οθόνη σας, να κάνετε ρυθμίσεις ακριβείας στα προφίλ των παιχνιδιών σας, ή και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Χάρη στα προφίλ σεναρίου μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας προτιμήσεις, έτσι ώστε οι επιδόσεις και οι λοιπές ρυθμίσεις να ενεργοποιούνται αυτομάτως κάθε φορά που ξεκινάτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε και να εξατομικεύσετε πλήρως την εμπειρία σας!

XBOX GAME PASS

Απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας για PC με Windows 10. Με την αγορά της συσκευής σας, αποκτάτε μια συνδρομή ενός μηνός στο Game Pass. Η συλλογή διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα παιχνίδια, οπότε πάντα θα βρίσκετε κάτι νέο να παίξετε.

*Απαιτείται ενεργή συνδρομή. Η συνδρομή συνεχίζεται μέχρι να ακυρωθεί. Ο κατάλογος των παιχνιδιών ποικίλλει κατά καιρούς. Για να παίξετε παιχνίδια για PC απαιτούνται Windows 10 και μια εφαρμογή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση xbox.com/pcgamesplan.. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση xbox.com/game-pass..

© 2020 NVIDIA Corporation. All rights reserved. NVIDIA, the NVIDIA logo, and GeForce are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries.

AMPLIFY YOUR EXPERIENCE

Powered by an AMD Ryzen™ 9 mobile CPU built with cutting-edge 7nm technology, the TUF Gaming A15 capably handles everything from quick-play matches to marathon study sessions. The CPU’s 8 cores and 16 threads offer serious power for everything from everyday multitasking to serious multimedia projects to fast-paced multiplayer gaming. Take charge of your day with an energy-efficient and agile AMD Ryzen™ processor.

GAME AT A NEW LEVEL

The latest NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPU elevates your gaming experience with reliably high frame rates for a wide range of popular titles. The revolutionary Turing GPU architecture combines traditional CUDA cores for programmable shading with new RT and Tensor cores for real-time ray tracing and AI. This combination of cores allows you to experience incredibly realistic in-game lighting and other effects, and also accelerates a number of content creation tasks like video and photo editing.

EXPANDABLE STORAGE

Demanding games and apps load faster on the nimble NVM Express® (NVMe®) SSD. With up to 1TB of storage, this responsive PCIe® drive offers plenty of space for massive game files, multimedia projects, and media. Speedier load times across your program library means less time spent waiting and more quality time for work and play. An additional M.2 SSD slot lets you easily upgrade your storage to carry more games and apps everywhere you go.

DDR4-3200

DDR4-2666

UNZIPPING

UNZIPPING

17%FASTER WHILE UNZIPPING FILES

DO MORE MULTITASKING

With support for up to 32GB of dual-channel DDR4-3200 memory, the TUF Gaming A15 can handle everything from serious multitasking to multimedia rendering with speed. The high-speed RAM has the bandwidth to let you study, stream, and browse the web smoothly and simultaneously with greater overall performance than previous generations.

Self-Cleaning Cooling

Two anti-dust tunnels located at the edges of the fans catch incoming dust and dirt particles and channel them back out of the chassis. These measures improve overall system stability by preventing build-up that can compromise the performance of internal cooling components. Self-cleaning cooling ensures long-term system reliability that truly lives up to the TUF name.

Heatsinks

Three heatsinks keep performance stable and reliable, even during marathon gaming sessions where heat can compromise your FPS. The stronger and more resilient chassis design also enables the addition of more vents, increasing airflow through the laptop.

Scenario Profiles

Scenario Profiles automatically change operating modes to optimize performance and acoustics for different games and applications. Turbo mode uses the highest fan speed and clocks to sustain maximum speed, Performance mode adjusts the clocks and cooling to lower noise levels for gaming, and Silent mode runs even quieter for lighter work and entertainment. You can customize Scenario Profiles to seamlessly switch modes based on your preferences, or use a keyboard shortcut to change modes manually.

Close

To enrich and perfect your online experience, ASUS uses "Cookies", similar technologies and services which are essential to ASUS websites. Some of functions or features may not be worked without such cookies, such as cookies storing your sign-up information and preferred language on your computer.

Also, ASUS uses some analytics, targeting and adverting cookies provided by third parties. Please choose “YES” to accept or “NO” to reject “third party cookies” by clicking one of below buttons. For detailed information, please visit ASUS Privacy Policy- “Cookies and similar technologies”.

YES NO