Ξυπνά κάθε σου αίσθηση!

Γρήγορο, λείο και εξαιρετικά λεπτό, το Zephyrus M16 χαρίζει μία ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης σε περιβάλλον Windows 11. Ό,τι κι αν κάνεις, από τη δημιουργία επαγγελματικού περιεχομένου, μέχρι το ανταγωνιστικό online παιχνίδι, γίνεται πιο ομαλά από ποτέ με επεξεργαστή έως και 12ης γενιάς Intel® Core™ i9-12900H με υγρό μέταλλο και κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti. Απόλαυσε ασύγκριτη εικόνα χάρη στην επιλογή Pantone® Validated οθόνης QHD 165 Hz/3 ms με 100% κάλυψη του χώρου DCI-P3, υποστήριξη Dolby Vision και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και στις τέσσερις πλευρές -πρώτη φορά σε gaming laptop- για μία εκπληκτική αναλογία οθόνης/επιφάνειας 94%. Τα έξι ηχεία Dolby Atmos® θα σου χαρίσουν ατμοσφαιρικό surround ενώ τα διπλά woofers εξουδετέρωσης ισχύος θα ενισχύσουν κάθε σου εμπειρία.

Χάσου στη δράση

Με ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και αναλογία οθόνης/επιφάνειας που φτάνει το 94%, η QHD οθόνη προσφέρει ασυναγώνιστα επιβλητικές εμπειρίες θέασης. Παίξε σε υψηλά FPS απολαμβάνοντας παράλληλα πλούσια λεπτομέρεια και ομαλή εικόνα με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και χρόνο απόκρισης 3 ms. Η πιστοποίηση Pantone® και η κάλυψη του χώρου DCI-P3 σε ποσοστό 100% χαρίζουν κορυφαία πιστότητα χρωμάτων, καλύπτοντας έτσι και όσους αρέσκονται να δημιουργούν. Η αναλογία διαστάσεων 16:10 και το αυξημένο ύψος, τέλος, θα σου προσφέρουν άμεση πρόσβαση στις εντολές που χρησιμοποιείς συχνότερα.

Ταχύτατη
165Hz/3ms
οθόνη
Υψηλή
QHD
ανάλυση
Ζωντανά χρώματα
100% DCI-P3
κάλυψη χώρου
Τεχνολογία
Adaptive-Sync
ομαλή δράση
to nebula link
* Το προιόν σε αυτή την σελίδα παρουσιάζεται με τα μεγαλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά, πιθανώς να διαφέρει από τα διαθέσιμα προς αγορά προιόντα. Παρακαλούμε ελέγξτε την σελίδα με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του προιόντος που έχετε επιλέξει.
Άφησέ τους όλους πίσω σου

Γρήγορο, ισχυρό, φορητό: το Zephyrus M16 επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία. Το εξαιρετικά λεπτό σώμα του «κρύβει» μέσα του έναν πανίσχυρο επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ i9-12900H με γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti. Με έως και 48 GB DDR5-4800MHz RAM και ταχύτατο δίσκο PCIe® 4.0 χωρητικότητας έως και 2 TB, θα απολαύσεις κορυφαία απόδοση στις καθημερινές σου εργασίες και το multitasking με τα αστραπιαία loading times να κάνουν το gaming και τη δημιουργία περιεχομένου ταχύτερα από ποτέ.

 
Windows 11 Pro
λειτουργικό
NVIDIA® GeForce
RTX™ 3080 Ti
κάρτα γραφικών
12ης γενιάς Intel®
Core™ i9-12900H
επεξεργαστής
Έως και
2TB PCIe® 4.0
SSD
Υποστήριξη έως και για
48GB
DDR5-4800 RAM
Σώμα 15 ιντσών, οθόνη 16 ιντσών

Χάρη στο βελτιωμένο design, η οθόνη των 16 ιντσών χωρά σε ένα εξαιρετικά λεπτό σώμα 15 ιντσών. Έως και 5% λεπτότερο και ελαφρύτερο από τους προκατόχους του, το Zephyrus M16 συνδυάζει την άνεση με τη φορητότητα.

Απαλές επιφάνειες

Η απαλή, λεπτή επίστρωση στην περιοχή που ακουμπούν οι καρποί ελαχιστοποιεί τη φθορά και τις δαχτυλιές, επιτρέποντας στο σύστημα να διατηρήσει το λείο στυλ και τη λάμψη του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σώμα 15 ιντσών, οθόνη 16 ιντσών

Χάρη στο βελτιωμένο design, η οθόνη των 16 ιντσών χωρά σε ένα εξαιρετικά λεπτό σώμα 15 ιντσών. Έως και 5% λεπτότερο και ελαφρύτερο από τους προκατόχους του, το Zephyrus M16 συνδυάζει την άνεση με τη φορητότητα.

Πρισματική λάμψη

Το εφέ dot matrix στο καπάκι έχει δημιουργηθεί μέσω ειδικής κατεργασίας με CNC. Η πρισματική μεμβράνη που βρίσκεται κάτω από τις 8279 οπές λάμπει, ξεχωρίζοντας έτσι μέσα στην κατάμαυρη επιφάνεια.

Απαλές επιφάνειες

Η απαλή, λεπτή επίστρωση στην περιοχή που ακουμπούν οι καρποί ελαχιστοποιεί τη φθορά και τις δαχτυλιές, επιτρέποντας στο σύστημα να διατηρήσει το λείο στυλ και τη λάμψη του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

180° ErgoLift

Άνοιξε την οθόνη στη γωνία που προτιμάς χάρη στον μηχανισμό άρθρωσης 180ο ErgoLift. Οι οθόνες των περισσότερων laptops ανοίγουν έως μία συγκεκριμένη οθόνη, όμως το Zephyrus M16 θα σου επιτρέψει να περιστρέψεις τη δική του έως και κατά 180ο, προκειμένου να έχεις καλύτερη εικόνα ή να μοιραστείς περιεχόμενο με τους γύρω σου. ​

Πρισματική λάμψη

Το εφέ dot matrix στο καπάκι έχει δημιουργηθεί μέσω ειδικής κατεργασίας με CNC. Η πρισματική μεμβράνη που βρίσκεται κάτω από τις 8279 οπές λάμπει, ξεχωρίζοντας έτσι μέσα στην κατάμαυρη επιφάνεια.

Ήρεμη δύναμη με Intelligent Cooling

Η φιλοσοφία του Intelligent Cooling της ROG συνδυάζει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά με τις ιδανικές ρυθμίσεις συστήματος για να σου προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία. Η ένωση υγρού μετάλλου διατηρεί τον επεξεργαστή του Zephyrus M16 δροσερό. Μία βελτιωμένη θερμική μονάδα απομακρύνει τη σκόνη ενισχύοντας τη σταθερότητα του συστήματος σε βάθος χρόνου, ενώ οι ανεμιστήρες Arc Flow με τις επανασχεδιασμένες λεπίδες τους δημιουργούν εντυπωσιακή ροή αέρα παράγοντας λιγότερο θόρυβο.

Thermal Grizzly
Υγρό μέταλλο
θερμική ένωση
Ανεμιστήρες
Arc Flow
84 λεπίδων
Προσαρμοσμένο
Αυτοκαθαριζόμενο
Σύστημα ψύξης 2.0
Ολοκληρωμένη
6 αγωγοί θερμότητας
κάλυψη
κάλυψη Επιβλητικός ήχος που σε ταξιδεύει

Streamαρε, παίξε και κάνε εγγραφή σε ακόμα καλύτερη ποιότητα, πιο εύκολα από ποτέ, χάρη στο πολυσύνθετο σύστημα ήχου του Zephyrus M16. Με τεχνολογία Dolby Atmos®, διπλά tweeters και διπλά woofers εξουδετέρωσης ισχύος, θα σου χαρίσει ισορροπημένο ήχο με πιστοποίηση Hi-Res για αναπαραγωγή σε βέλτιστη ποιότητα. Η προσαρμόσιμη τρισδιάστατη διάταξη μικροφώνου καταγράφει ήχο βάσει διαφόρων σεναρίων, με την αμφίδρομη εξουδετέρωση θορύβου μέσω AI να προσφέρει καθαρό εισερχόμενο και εξερχόμενο ήχο.​

Επιβλητικό
6 ηχεία
σύστημα
Διπλά
Εξουδετέρωσης ισχύος
woofers
Ευέλικτη
3D
διάταξη μικροφώνου
Αμφίδρομη
Εξουδετέρωση θορύβου μέσω AI
τεχνολογία
Διπλά Woofers εξουδετέρωσης ισχύος

Τα woofers παράγουν χαμηλές συχνότητες, αυτό που λέμε μπάσο, συμβάλλοντας στη δημιουργία μίας πλούσιας και δυναμικής ηχητικής εμπειρίας. Οι ήχοι σε τόσο χαμηλές συχνότητες συνήθως παράγουν έντονες, διακριτές δονήσεις. Για την ελαχιστοποίηση της αντήχησης στο μικρό σώμα του Zephyrus M16, χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα ζευγάρια woofers που αντισταθμίζουν το ένα τις δονήσεις του άλλου.

Τρισδιάστατη διάταξη μικροφώνου

Οι τρεις λειτουργίες του ενσωματωμένου μικροφώνου σου δίνουν ακόμα περισσότερο έλεγχο. Η καρδιοειδής λειτουργία αιχμαλωτίζει τον ήχο από την εμπρός και δεξιά πλευρά του laptop, ελαχιστοποιώντας τον ήχο που περνά από το πίσω μέρος -είναι έτσι ιδανική για streaming και gaming. Η στερεοφωνική λειτουργία χρησιμοποιεί το δεξί και αριστερό κανάλι για ένα ευρύτερο πεδίο και είναι κατάλληλη για ζωντανή μουσική ή άλλες διαδραστικές δραστηριότητες. Η πολυκατευθυντική λειτουργία, τέλος, καταγράφει ήχο από όλες τις κατευθύνσεις για καθαρότερες κλήσεις συνδιάσκεψης.

Εξουδετέρωση θορύβου μέσω AI
Εξουδετέρωση θορύβου μέσω AI Καρδιοειδής
Stereo
OMNI
Ελαφρύτερο, λεπτότερο, φορητότερο

Παίξε, streamαρε και γράψε κώδικα παντού. Η ταχύτατη Thunderbolt™ 4 θα σου επιτρέψει να συνδεθείς με τελευταίας τεχνολογίας συσκευές όπως πανίσχυρες εξωτερικές κάρτες γραφικών και docking stations. Χάρη στη φόρτιση μέσω Type-C θα γεμίσεις τη μπαταρία σου ακόμα και από power banks για να μη χρειαστεί να ψάχνεις πρίζα όταν εκείνη θα έχει αδειάσει. Με 10 ώρες αυτονομία βέβαια, η ώρα αυτή θα αργήσει να έρθει.

*Η δοκιμή μπαταρίας πραγματοποιήθηκε από την ASUS χρησιμοποιώντας το προκαθορισμένο σενάριο αναπαραγωγής βίντεο.
Σύνθεση συστήματος δοκιμής: ROG Zephyrus M16 GU603ZW, QHD 165Hz LCD οθόνη, Intel® Core™ i9-12900H, GeForce RTX 3070Ti, 1TB PCIe® 4.0 x4 SSD.
Ρυθμίσεις δοκιμής: Wi-Fi ενεργοποιημένο χωρίς σύνδεση σε access point, φωτεινότητα οθόνης στα 150 nits.

Μεγάλη
90cWh
μπαταρία
50% σε 30 λεπτά
Ταχεία φόρτιση
τεχνολογία
Ευέλικτη
Thunderbolt™ 4
με φόρτιση μέσω Type-C
Έως και
10 ώρες
αναπαραγωγή βίντεο
Αγγίζοντας την τελειότητα

Το νέο πληκτρολόγιο Stealth Type θα σου επιτρέψει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ αφού ο θόρυβος από το πάτημα κάθε πλήκτρου δεν ξεπερνά τα 30 dB. Πληκτρολόγησε με ταχύτητα πολύπλοκες εντολές χάρη στο N-key rollover και την τεχνολογία Overstroke που μειώνει την απόσταση ενεργοποίησης των πλήκτρων για μια πιο άνετη εμπειρία. Η πλοήγηση είναι ομαλότερη και ευκολότερη καθώς το touchpad είναι κατά 20% μεγαλύτερο και ακριβέστερο.

 
Stealth Type
πληκτρολόγιο
 
Αισθητήρας δακτυλικών
αποτυπωμάτων
 
1,7 χιλ.
απόσταση διαδρομής
 
Overstroke
τεχνολογία

Θύρα φόρτισης
HDMI 2.0b
RJ45
USB 3.2 Gen 2
Thunderbolt™ 4
USB 3.2 2ης γενιάς Type-C με DP 1.4 και PD 3.0
Θύρα ήχου 3,5 χιλ.
USB 3.2 1ης γενιάς
microSD (UHS-II)
Πλήρης συνδεσιμότητα
① Θύρα φόρτισης
② HDMI 2.0b
③ RJ45
④ USB 3.2 1ης γενιάς
⑤ Thunderbolt™ 4
⑥ USB 3.2 2ης γενιάς Type-C με DP 1.4 και PD 3.0
⑦ Θύρα ήχου 3,5 χιλ.
⑧ USB 3.2 1ης γενιάς
⑨ microSD (UHS-II)​

Μια ευρεία γκάμα θυρών Ι/Ο σε κρατά μέσα στα πράγματα και παραγωγικό όπου κι αν βρίσκεσαι. Η ευέλικτη Thunderbolt 4 με DisplayPort™ 1.4 και Power Delivery 3.0 πλαισιώνεται από τρεις θύρες USB 3.2 Type-A για gaming mouse, χειριστήριο και άλλα αξεσουάρ. Η θύρα microSD επιτρέπει στους δημιουργούς να καταγράψουν περιεχόμενο και να επεξεργαστούν μεγάλου μεγέθους εικόνες και βίντεο όπου κι αν βρίσκονται.

Ολοκληρωμένη ρύθμιση και προσωποποίηση συστήματος
Armoury Crate
Το ROG Armoury Crate ενοποιεί τα εργαλεία ελέγχου φωτισμού και συστήματος. Κάνοντας χρήση των Scenario Profiles η απόδοση και άλλες ρυθμίσεις θα προσαρμόζονται αυτόματα με το που εκκινείς τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

GameVisual
Το λογισμικό ROG GameVisual προσφέρει έξι σετ ρυθμίσεων γραφικών, βελτιστοποιώντας την εμπειρία σου ανάλογα με το είδος παιχνιδιού. Το FPS mode για παράδειγμα, ενισχύει τη ορατότητα σε σκοτεινά περιβάλλοντα, επιτρέποντάς σου να εντοπίσεις loot και εχθρούς που παραμονεύουν. Χρησιμοποίησε το GameVisual για να απολαύσεις τις καλύτερες εμπειρίες gameplay.
Scenario Profiles
Η αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών Silent, Performance και Turbo είναι μόνο η αρχή. Προσάρμοσε με τον ίδιο τρόπο και τις άλλες ρυθμίσεις του συστήματός σου όπως π.χ. τον φωτισμό, την ενεργοποίηση ή όχι του πλήκτρου Windows και του touchpad. Το Armoury Crate κάνει προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, επιτρέποντάς σου παράλληλα να προσαρμόσεις κάθε προφίλ στις ανάγκες σου.

ASUS uses cookies and similar techoologies to perform essential online functions, analyze online activities, provide advertising services and other functions. For detailed information, please visit “Cookies and similar technologies”.

Accept Cookies