Απελευθερώστε το δημιουργικό σας όραμα

Το μικρότερο laptop 14 ιντσών στον κόσμο

Δημιουργικότητα. Στυλ. Καινοτομία. Αυτές είναι οι ιδιότητες που καθορίζουν το κομψό νέο ZenBook 14. Όλα όσα χρειάζεστε υπάρχουν σε αυτό το αριστούργημα - που είναι ο μικρότερος φορητός υπολογιστής 14 ιντσών στον κόσμο * - που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την ελευθερία να ανακαλύψετε τη δημιουργική σας δύναμη, συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής οθόνης NanoEdge χωρίς πλαίσιο. Θα εκτιμήσετε όχι μόνο την τεράστια δύναμή του και την εκπληκτική εστίαση στη λεπτομέρεια – χαρακτηριστικά δείγματα ο αρμός ErgoLift και το touchpad του NumberPad - αλλά και τη διαχρονική ομορφιά του σχεδίου, σε απόχρωση Royal Blue ή Icicle Silver ενισχυμένη από τελείωμα Rose Gold. Το ZenBook 14 περιμένει: είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε τη δημιουργική σας δύναμη;

Design

Εξαιρετικά φορητός, διαφοροποιημένος

Ο ZenBook 14 αναδεικνύει μια νέα εποχή εξαιρετικά φορητού σχεδιασμού, με ένα υπερσύγχρονο, εξαιρετικά ελκυστικό πλαίσιο που το καθιστά τον μικρότερο φορητό υπολογιστή 14 ιντσών – σε μέγεθος σελίδας A4, που τον καθιστά και έναν από τους μικρότερους στον κόσμο! Διατηρεί τα κλασικά στοιχεία στυλ του ZenBook: υπάρχει το εμπνευσμένο από το Zen μεταλλικό φινίρισμα στο καπάκι και μια επιλογή αποχρώσεων premium Royal Blue ή εκλεπτυσμένου Icicle Silver, και τα δύο πρόσφατα ενισχυμένα τελείωμα Rose Gold στο πληκτρολόγιο για μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας.

15.9mm

Λεπτός

1.09kg

Light1

A4

συμπαγής

13%

Smaller

Οθόνη NanoEdge

Απεριόριστη ομορφιά

Σχεδιασμένη για να σας προσφέρει την πιο μεγάλη οθόνη στον ελάχιστο δυνατό χώρο, η νέα τετράπτυχη οθόνη NanoEdge , του ZenBook 14 απλά κόβει την ανάσα: κάνει πιο εντυπωσιακά τα γραφικά, με λιγότερη κόπωση για τα μάτια σας. Τα υπερυψωμένα πλαίσια1 είναι μόλις 2,9 χιλιοστά λεπτά στα πλαϊνά, 3,3 χιλιοστά στο κάτω μέρος και μόλις 6,1 χιλιοστά στην κορυφή για να φιλοξενήσουν την κάμερα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό – είναι ένα οπτικό υπερθέαμα για τα μάτια σας! Και με αυτήν την εξαιρετικά συμπαγή οθόνη, ο ZenBook 14 έχει μόνο μέγεθος σελίδας A4 - μικρότερο από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές 13,3 ιντσών.

14”

Οθόνη FHD

Έως

92%

Εξαιρετικά λεπτός σκελετός

2.9mm

Εξαιρετικά λεπτός σκελετός2

Χωρίς πλαίσιο

Τετράπτυχο design NanoEdge

UX433 NanoEdge Display

Οθόνη

Εντυπωσιακά γραφικά

Η δημιουργικότητα απαιτεί μεγάλη οθόνη, οπότε ο ZenBook 14 διαθέτει μια ευκρινή οθόνη υψηλής ανάλυσης που κάνει τα γραφικά να φαίνονται καλύτερα, με ευρείες οπτικές γωνίες και ζωντανά, ακριβή χρώματα. Διαθέτει επίσης αποκλειστικές τεχνολογίες της ASUS - συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών ASUS Splendid και ASUS Tru2Life Video - οι οποίες βελτιστοποιούν τις παραμέτρους της οθόνης για να εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή άνεση για τα μάτια σας και τη βέλτιστη απόδοση χρωμάτων για κάθε είδους περιεχόμενο.

1920X1080

Οθόνη FHD

100%

SRGB

1790

Τεχνολογία ευρείας προβολής

UX433 NanoEdge Display

Αρμός ErgoLift

Σχεδιασμένος με βάση τις ανάγκες σας

Σε οποιοδήποτε μοντέλο ZenBook, η άνεση σας είναι μία από τις κορυφαίες μας προτεραιότητες. Ο ZenBook 14 ανατρέπει τα δεδομένα με τον αποκλειστικό αρμό ErgoLift, ένα αριστούργημα τεχνικής σχεδίασης που έχει σχεδιαστεί για την αυτόματη κλίση του πληκτρολογίου στην πιο άνετη θέση πληκτρολόγησης. Όμως δεν αρκεό αυτό: η προσεκτικά υπολογισμένη κλίση βελτιώνει επίσης την απόδοση της ψύξης και του ήχου.

Βελτιωμένη θέση πληκτρολόγησης

Βελτιωμένο σύστημα ψύξης

Ενισχυμένη απόδοση ήχου

UX433 NanoEdge Display

ΧΡΩΜΑ

Απίστευτη κομψότητα

Δεν έχει χαθεί κανένα στοιχείο από το παραδοσιακό στυλ του ZenBook: υπάρχει το χαρακτηριστικό μεταλλικό φινίρισμα του Ζεν στο καπάκι και μια επιλογή από διάσημα Royal Blue ή εξελιγμένα φινιρίσματα Icicle Silver, και τα δύο ενισχυμένα πρόσφατα με ένα αντίθεση Rose Gold πληκτρολόγιο για μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας. Το κομψό Royal Blue χρώμα εμπνέεται από την εκπληκτική ομορφιά μιας χρυσαφένιας ανατολής πάνω από τον βαθύ μπλε ωκεανό. Το εκλεπτυσμένο Silver Icicle αντικατοπτρίζει τις εκπληκτικές αντιθέσεις του χρυσού και του ασημιού, ένα αρμονικό ζεύγος που αναδεικνύεται σε αυτό το κλασικό θέμα.

Μπαταρία

Ολοήμερη μπαταρία για διαρκή τρόπο ζωής

Ο ZenBook 14 τροφοδοτείται από μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας που δεν θα σας απογοητεύσει, απαιτητική και να είναι η εργασιακή καθημερινότητά σας. Τα συνεχή ταξίδια και τα meetings δεν αποτελούν πρόβλημα για τοn ZenBook 14, ακόμα και όταν οι πρίζες τροφοδοσίας δεν επαρκούν!

50Wh

Μπαταρία από πολυμερές λιθίου

Έως

13hrs

Διάρκεια ζωής μπαταρίας5

Πληκτρολόγιο και Touchpad

Κανένας συμβιβασμός σε παραγωγικότητα

Για εύκολη παραγωγικότητα εν κινήσει, ο ZenBook 14 είναι εξοπλισμένος με πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό πλήρους μεγέθους που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης. Είναι ένα αριστούργημα εργονομίας, με τη σωστή απόσταση στα πλήκτρα. Και φυσικά, ο αρμός ErgoLift εξασφαλίζει ότι είναι πάντα κεκλιμένος στην τέλεια γωνία για άνεση. Ο ZenBook 14 εισάγει επίσης το αποκλειστικό νέο NumberPad, ένα touchpad με ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο με δυνατότητα εναλλαγής για γρήγορη εισαγωγή δεδομένων.

NumberPad

αποκλειστικό touchpad διπλής λειτουργίας

1.4mm

Απόσταση πλήκτρου

Backlit keyboard

Πληκτρολόγιο και Touchpad UX433

Η καλύτερη εμπειρία Window

Ο φορητός υπολογιστής που σας αναγνωρίζει!

Ο ZenBook 14 και τα Windows 10 σάς δίνουν τον απόλυτο έλεγχο του φορητού υπολογιστή σας χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας. Το προηγμένο βιομετρικό υλικό λειτουργεί άψογα με τα Windows Hello και Cortana, ώστε να μπορείτε να ξυπνήσετε το φορητό υπολογιστή σας και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας μόνο το πρόσωπό σας και να χειριστείτε το ZenBook 14 με τη φωνή σας. Μόλις έχετε βιώσει την άνεση του hands-free computing, θα αναρωτηθείτε πώς τα καταφέρνατε πριν χωρίς αυτό!

Γνωρίστε την Alexa της Amazon

Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να ελέγξετε τη μέρα σας

Η Alexa6 είναι μια φωνητική υπηρεσία βασισμένη σε Cloud που σας βοηθά με εργασίες, ψυχαγωγία, γενικές πληροφορίες και πολλά άλλα. Η χρήση της Alexa είναι τόσο απλή όσο μια ερώτηση. Απλά ζητήστε να παίξετε μουσική, να διαβάσετε τις ειδήσεις, να ελέγξετε το έξυπνο σπίτι σας, να σας πει ανέκδοτα και πολλά άλλα - η Alexa θα ανταποκριθεί αμέσως.

Γνωρίστε την Alexa της Amazon - zenbook

Συνδεσιμότητα

Όλες οι συνδέσεις που χρειάζεστε

Όταν εργάζεστε εν κινήσει, είναι ζωτικής σημασίας να είστε σε θέση να συνδεθείτε με οτιδήποτε και όλα. Ο ZenBook 14 διαθέτει τη επαναστατική θύρα USB-C ™ για συνδέσεις προς τα πάνω και υπερφορτωμένες μεταδόσεις δεδομένων USB 3.1 Gen 2. Και θα βρείτε επίσης μια θύρα USB 3.0 Type-A, μια θύρα USB 2.0, μια θύρα HDMI και μια συσκευή ανάγνωσης καρτών microSD, έτσι ώστε να είναι εύκολη η σύνδεση με όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές περιφερειακές συσκευές.

Συνδεσιμότητα

Ήχος

Εντυπωσιακός ήχος Harman Kardon

Για να δημιουργήσει την επόμενη γενιά της τεχνολογίας ήχου ASUS SonicMaster, η ομάδα της ASUS Golden Ear συνεργάστηκε με τους γνωστούς εμπειρογνώμονες του οικιακού και αυτοκινητιστικού ήχου Harman Kardon. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Ένα εξειδικευμένο μίγμα ανώτερου υλικού - συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας έξυπνων ενισχυτών που προσφέρει πιο δυνατούς ήχους χωρίς παραμόρφωση - και έξυπνα σχεδιασμένο λογισμικό εξασφαλίζουν ότι ο ZenBook 14 σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ήχου.

certified

Ήχος ux433 Harman Kardon

Ποιότητα

Εξαιρετικά ανθεκτικός: αντοχή πιστοποιημένη με στρατιωτικά πρότυπα

Ο ZenBook 14 ανταποκρίνεται στο εξαιρετικά απαιτητικό στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810G για αξιοπιστία και ανθεκτικότητα και υπόκειται σε τεστ ανθεκτικότητας που περιλαμβάνουν εκτεταμένες δοκιμές για λειτουργία σε σκληρά περιβάλλοντα, όπως ακραία υψόμετρα, θερμοκρασίες και υγρασία. Έχει περάσει επίσης τις δοκιμές φορητού υπολογιστή της ASUS που ξεπερνούν κατά πολύ τα πρότυπα που έχει θέσει η βιομηχανία.

δοκιμασία πτώσης

δοκιμασία δόνησης

δοκιμασία υψομέτρου

δοκιμασία υψηλής θερμοκρασίας

δοκιμασία χαμηλής θερμοκρασίας

Ποιότητα ux433  MIL-STD-810G

Από τις 17 Αυγούστου 2018, με βάση την εσωτερική ανάλυση αγοράς της ASUS, συγκρίνοντας το μέγεθος του φορητού υπολογιστή ZenBook 13/14/15 με τα ανταγωνιστικά προϊόντα της κατηγορίας τους (φορητοί υπολογιστές με οθόνη 13,3 ίντσες, 14 ίντσες και 15,6 ίντσες) από εταιρίες όπως Acer, Apple, HP , Η Huawei, η Lenovo, η Microsoft και η Samsung.
Το καθορισμένο πλάτος της πλαϊνής στεφάνης είναι η απόσταση μεταξύ της άκρης της μη ενεργής περιοχής οθόνης και της εσωτερικής άκρης της θήκης. Εάν περιλαμβάνεται το πλάτος της θήκης, το πλάτος της πλευρικής στεφάνης είναι 4mm. Το καθορισμένο πλάτος της κάτω επιφάνειας είναι η απόσταση μεταξύ της άκρης της περιοχής οθόνης μη ενεργού οθόνης και του ορατού άκρου της οθόνης όταν ο φορητός υπολογιστής ανοίγει στους 90 °. Μετράται με βάση τη βασική διαμόρφωση οθόνης (όχι αντιθαμβωτική).

Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαμόρφωση.
Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, όλες οι αξιώσεις απόδοσης βασίζονται στη θεωρητική απόδοση. Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να διαφέρουν στις πραγματικές καταστάσεις.
Διαμόρφωση δοκιμής Wi-Fi Master: υπό ελεγχόμενες συνθήκες δοκιμής, streaming βίντεο Full HD YouTube και AP που έχουν μία κεραία στο 802.11g. Η πραγματική εμβέλεια και η απόδοση Wi-Fi μπορεί να επηρεαστούν από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Οι παρεμβολές από τις συσκευές USB 3 ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή. Οι συγκρίσεις φάσματος αναφέρονται σε τυποποιημένο φορητό υπολογιστή με σχεδίαση παντός μεταλλικού πλαισίου.

Δοκιμή διάρκειας ζωής μπαταρίας: Intel® Core ™ i3-8145U, 8GB RAM, οθόνη FHD, 256GB PCIe® SSD. Δοκιμές μπαταρίας που διεξήγαγε η ASUS τον Αύγουστο του 2018 χρησιμοποιώντας το σενάριο παραγωγικότητας του Office MobileMark® 2014 Office. Ρυθμίσεις δοκιμής: Ενεργοποίηση Wi-Fi, φωτεινότητα οθόνης ρυθμισμένη στο 70%. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη διαμόρφωση, τη χρήση, τις συνθήκες λειτουργίας και τις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η διαθεσιμότητα της Amazon Alexa διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της ASUS για λεπτομέρειες.

To enrich and perfect your online experience, ASUS uses "Cookies", similar technologies and services which are essential to ASUS websites. Some of functions or features may not be worked without such cookies, such as cookies storing your sign-up information and preferred language on your computer.

Also, ASUS uses some analytics, targeting and adverting cookies provided by third parties. Please choose “YES” to accept or “NO” to reject “third party cookies” by clicking one of below buttons. For detailed information, please visit ASUS Privacy Policy- “Cookies and similar technologies”.

YES NO