ΕΝΩνουμε τις δυνΑμεις μας

Συνδυάζουμε τον τελευταίο επεξεργαστή AMD Ryzen™, την τεχνολογία γραφικών NVIDIA GeForce GTX™ και την οθόνη IPS NanoEdge έως 60Hz με το νέο ASUS TUF Gaming FX705, για να σας προσφέρουμε μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού υψηλών επιδόσεων σε προσιτή τιμή. Το laptop έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με το Αμερικανικό στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810G, ώστε να σας εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια ζωής που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις δυσκολίες της καθημερινότητας, είτε πρόκειται για εργασία, είτε για παιχνίδι.

ΟΘΟΝΗ IPS NANOEDGE

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Ο νέος σχεδιασμός NanoEdge, με ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο* 7.18mm, παρέχει εξαιρετικά ελκυστική εικόνα σε πακέτο πολύ μικρότερων διαστάσεων. Η έκδοση FX705 διαθέτει εξαιρετικά γρήγορο panel IPS έως και 60Hz για πολύ ομαλό παιχνίδι με το χαμηλότερο δυνατό θάμπωμα λόγω κίνησης. Η τεχνολογία ευρείας προβολής (wide-view) εξασφαλίζει σταθερότητα στα χρώματα ακόμα και όταν ο χρήστης παρακολουθεί υπό μεγάλη γωνία.

* Το πλάτος του πλαισίου (bezel) είναι η μετρούμενη απόσταση από το άκρο της οθόνης έως το εξωτερικό άκρο του laptop.
Κατηγορία IPS
NanoEdge
Οθόνη
Έως
60Hz
Ρυθμός ανανέωσης
7.18mm
ΟΘΟΝΗ NANOEDGE

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ GAMING

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Αυτό το μικρών διαστάσεων gaming laptop σημαδεύει ψηλότερα από την κατηγορία του. Το FX705 Edition είναι εξοπλισμένο με GPU τελευταίας τεχνολογίας τύπου GeForce GTX™ GPU, ώστε να απολαμβάνετε ομαλό παιχνίδι και ζωντανή ροή (live streaming). Παράλληλα, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής AMD Ryzen με οκτώ νήματα (threads) εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες και απόδοση στο καθημερινό σας multitasking. Χάρη στη συγκεντρωμένη δύναμη των επεξεργαστών αυτών είστε έτοιμοι να φέρετε σε πέρας τα καθήκοντά σας, είτε σε περιβάλλον gaming είτε σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον.

1st 12nm Architecture
Ryzen™ 7
CPU
CPU Clock
4GHz
No Throttle
AMD Sense MI
In Steps of 25MHz Clock Speed
Precise Frequency Control
NVIDIA® GeForce®
GTX series
GPU
Boost Clock (100W)
1230MHz
BATTERY PERFORMANCE
PCMark 8 (Work mode)
5h 39m
Web Browsing
6h 9m
Video Playback (1080P)
8h 17m
Maximum Runtime (Reader)
13h 49m

* FX705DU AMD R7-3750H, 16G+16G RAM, 60Hz FHD display, 512G PCIe SSD. Battery tests conducted by ASUS in March.~April. 2019.Actual battery life may vary depending on product configuration, usage, operational conditions and power management settings.Battery life will decrease over the lifetime of the battery.

ASUS TUF GAMING

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εμπνεόμενο από την κορυφαία δύναμη, ή αλλιώς The Ultimate Force (TUF), το FX705 έχει περάσει απαιτητικές δοκιμές* ανθεκτικότητας σύμφωνα με το Αμερικανικό στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810G, έχοντας αντέξει πλήθος διαφορετικών συνθηκών, όπως έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, μεγάλο υψόμετρο, ή ακραίες θερμοκρασίες. Είναι πιστοποιημένο για καθημερινή χρήση, αντέχοντας τυχαία χτυπήματα ή ξαφνικές πτώσεις στο γραφείο. Σταθερό και ανθεκτικό, το FX705 έχει φτάσει στο όριο προκειμένου να εξασφαλίσει κορυφαία απόδοση για τους gamers.

* Οι εν λόγω δοκιμές διεξάγονται σε αυστηρά ελεγχόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες υπό την επίβλεψη μηχανικών δοκιμών υψηλής ποιότητας. Η διεξαγωγή δοκιμών σε προϊόντα χωρίς κατάλληλο έλεγχο ή καθοδήγηση ενδέχεται να βλάψει το προϊόν ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, να οδηγήσει σε καταστάσεις που εμπεριέχουν σημαντικό κίνδυνο τραυματισμού, αναπηρίας ή απώλειας ζωής.

Shock and Vibration
Temperature
Humidity
Altitude
Solar-radiation

Learn more about quality tests

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με φυσικές δοκιμές κρούσης εξασφαλίζεται ότι κάθε TUF Gaming laptop δεν πρόκειται να καταστραφεί λόγω απρόσμενων πτώσεων, χτυπημάτων και προσκρούσεων κατά την αποστολή και την καθημερινή χρήση. Το ενισχυμένο σασί μπορεί να αντέξει τη διπλάσια κρουστική δύναμη σε σχέση με τις συνηθισμένες ποιοτικές δοκιμές της ASUS. Επιπλέον, χάρη στις εκτεταμένες δοκιμές δόνησης εξασφαλίζεται ότι όλα τα εσωτερικά μέρη παραμένουν συνδεδεμένα και διατηρούν την ακεραιότητά τους.

Shock Test
2x
περισσότερη δύναμη από τη συνήθη
Διάρκεια δοκιμής αντοχής σε δονήσεις
36x
περισσότερο σε σχέση με τις συνήθεις δοκιμές

ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Οι μηχανικοί της ASUS προχώρησαν σε ακόμα πιο απαιτητικές περιβαλλοντικές δοκιμές: υπέβαλαν κάθε TUF Gaming laptop σε κύκλους ακραίων θερμοκρασιών και πιέσεων, καθώς και σε δοκιμές μεγάλου υψομέτρου που προσομοιώνουν τη χρήση σε πτήση ή αεροπορική μεταφορά. Η δοκιμή ηλιακής ακτινοβολίας εξασφαλίζει ότι η ποιότητα του laptop δεν θα υποβαθμιστεί, ακόμα και μετά από παρατεταμένη έκθεση στο ηλιακό φως.

Altitude Test
50%
Υψηλότερα σε σχέση με τις συνήθεις δοκιμές
Υψηλότερα σε σχέση με τις συνήθεις δοκιμές
3x
περισσότερο σε σχέση με τις συνήθεις δοκιμές
Διάρκεια δοκιμής υγρασίας
10x
περισσότερο σε σχέση με τις συνήθεις δοκιμές

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ HYPERSTRIKE

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ RGB ΜΕ ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το πληκτρολόγιο του FX705 Edition είναι ιδανικό για gaming. Με οπίσθιο φωτισμό RGB* σε όλες τις ζώνες που μπορούν να ελεγχθούν μέσω του πίνακα TUF Aura Core, σας επιτρέπει να εκφράσετε μοναδικά το προσωπικό σας στιλ. Η αποκλειστική τεχνολογία HyperStrike εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια στην πληκτρολόγηση και μεγαλύτερη εργονομία, καθώς εμπνέεται από τους υπολογιστές τύπου desktop. Διαθέτει ειδικά φωτισμένη ομάδα πλήκτρων WASD, πλατύτερο space bar, χωριστά βέλη (arrow keys), καθώς και εμφανή κενά μεταξύ των πλήκτρων λειτουργιών (function keys). Επιπλέον, η τεχνολογία Overstroke καταχωρεί τα χτυπήματα των πλήκτρων ταχύτερα, παρέχοντάς σας αβίαστο και ακριβή έλεγχο.

* Το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό RGB ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε ορισμένα μοντέλα.

Όλες οι ζώνες
RGB
Οπίσθιος φωτισμός
20Million
πατήματα πλήκτρων
1.8mm
διαδρομή πλήκτρων
Overstroke
Τεχνολογία
Static
Breathing
Color Cycle
Strobing

Learn more about keyboard

ΑΝΤΕΧΕΙ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ

Το FX505 είναι εξοπλισμένο με ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πληκτρολόγιο, με πλήκτρα τα οποία μπορούν να αντέξουν μέχρι 20 εκατομμύρια πατήματα – αριθμό διπλάσιο από τα συνήθη πληκτρολόγια της αγοράς. Σας υπόσχεται ότι θα απολαύσετε μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς όμως συμβιβασμούς σε θέματα ακρίβειας και άνεσης.

1. Independent Power Button 2. Straight Line between Enter/ Shift/ Ctrl 3. Space between Function Keys 4. Isolated Arrow Keys 5. Extended Space Bar

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το πληκτρολόγιο του FX705 είναι διαμορφωμένα όπως τα πληκτρολόγια των gaming laptop, παρέχοντάς σας έλεγχο ακριβείας. Η όλη μονάδα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να ακολουθεί τις φυσικές κινήσεις των δακτύλων σας κατά την πληκτρολόγηση και το παιχνίδι. Τα πλήκτρα λειτουργιών (function keys) χωρίζονται με εμφανή κενά, ενώ τα βέλη (arrow keys) είναι χωριστά ώστε να αναγνωρίζονται εύκολα.

Travel Distance Travel Distance FX705 General

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OVERSTROKE

Η τεχνολογία overstroke παρέχει σε κάθε πλήκτρο διαδρομή 1,8mm για καλύτερη απόκριση. Τα πλήκτρα είναι ρυθμισμένα έτσι ώστε να ενεργοποιούνται με δύναμη ίση με 62 gram-force (gf) μόνο, ενώ η μεγαλύτερη διαδρομή επικάλυψης εξασφαλίζει άνετη πληκτρολόγηση.

ΘΕΡΜΙΚΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HYPERCOOL ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η αποκλειστική τεχνολογία HyperCool* της ASUS χρησιμοποιεί το σύστημα Anti-Dust Cooling (ADC) και τη μέθοδο HyperFan, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ψύξη για πολύωρο gaming. Η ψύξη είναι ακόμα καλύτερη χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καπάκι και την ευφυή παράλληλη τοποθέτηση των ανεμιστήρων.

Anti-Dust Cooling
Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων σας
Ισχυρός
Με διπλούς ανεμιστήρες
Σχεδιασμός
Hyper Fan
Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
Τραπεζοειδές
Καπάκι

Learn more about cooling

Anti-Dust Cooling

Η αποκλειστική σχεδίαση του συστήματος ADC ωθεί τα σωματίδια σκόνης και ρύπων προς την έξοδο του σασί, μέσω δύο σηράγγων προστασίας από τη σκόνη οι οποίες βρίσκονται στα άκρα των ανεμιστήρων. Αυτό αποτρέπει τη συσσώρευση ακαθαρσιών στα θερμικά πτερύγια, οπότε οι επιδόσεις παραμένουν σταθερές μακροπρόθεσμα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η διάρκεια ζωής και η αξιοπιστία του συστήματος.

HYPERFAN

Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα τις ταχύτητες των ανεμιστήρων, ανάλογα με τη θερμοκρασία της CPU και της GPU. Μπορείτε να επιλέξετε λειτουργία Turbo, Balanced (ισορροπημένη) ή Silent (αθόρυβη), ανάλογα με την εκάστοτε χρήση. Η λειτουργία Turbo είναι η πιο ισχυρή, με τις υψηλότερες ταχύτητες ανεμιστήρα και συχνότητες που αξιοποιούν στο έπακρο την ισχύ του FX705. Η Balanced (ισορροπημένη) λειτουργία προσφέρει βέλτιστες επιδόσεις και ψύξη, διατηρώντας τα επίπεδα του θορύβου κάτω από 45 dB στο gaming, ενώ η Silent (αθόρυβη) λειτουργία μειώνει ακόμα περισσότερο τον θόρυβο του ανεμιστήρα και είναι ιδανική για να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να εργάζεστε ή να βλέπετε ταινίες. Μια εύχρηστη συντόμευση του πληκτρολογίου σας επιτρέπει να προσαρμόσετε γρήγορα την ταχύτητα του ανεμιστήρα όπως επιθυμείτε, είτε χειροκίνητα είτε μέσω ενός προκαθορισμένου προφίλ Windows με έτοιμες ρυθμίσεις.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ

Κάθε τμήμα του FX705 συμβάλλει στη βελτίωση της σταθερότητας και της αποδοτικότητας του συστήματος. Οι διπλοί ανεμιστήρες είναι τοποθετημένοι συμμετρικά με τρόπο που μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα μέσα στο σύστημα. Αντλούν τον θερμό αέρα από το πίσω μέρος, αποφεύγοντας την παρεμβολή με τις σχισμές εξαερισμού χάρη στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τραπεζοειδές καπάκι, το οποίο παρέχει 25% περισσότερη θερμική απόδοση σε σχέση με τον παραδοσιακό σχεδιασμό.

ΗΧΟΣ

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ DTS SURROUND

Ακουστικό DTS: Η τεχνολογία X™ προσφέρει καθηλωτικό ήχο υψηλής πιστότητας 7.1-channel virtual surround για ήχο θεατρικής ποιότητας με στερεοφωνικά ακουστικά. Μπορείτε να πολεμήσετε τους εχθρούς σας με βελτιωμένη αίσθηση του χώρου χάρη στον ήχο surround ή να απολαύσετε τα διάφορα επίπεδα μουσικής σαν να βρίσκεστε στο στούντιο. Η εμπειρία βελτιώνεται ακόμα περισσότερο χάρη στις προκαθορισμένες ρυθμίσεις για παιχνίδια, αθλήματα και ταινίες, ενώ το ενσωματωμένο equalizer επιτρέπει ακόμα πιο λεπτομερή ρύθμιση.

7.1-channel
Virtual Surround
Βελτιστοποιημένο για
Παιχνίδια/Ταινίες/Αθλήματα
Προφίλ Ήχου
Κατηγορία Audiophile
Equalizer

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Με το Armoury Crate της TUF Gaming, έχετε πλήρη έλεγχο* των βασικών λειτουργιών του συστήματος και του φωτισμού σε ένα και μόνο βοηθητικό πρόγραμμα. Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα και τις δύο κατηγορίες ρυθμίσεων και να ορίσετε έως και τέσσερα προφίλ παιχνιδιού, τα οποία θα κάνουν αυτομάτως τις ανάλογες ρυθμίσεις όταν ξεκινάτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Και βέβαια οι επιλογές αυτές δεν είναι παρά οι αρχικές δυνατότητες ενός εργαλείου που θα είναι ακόμα πιο ευέλικτο στο μέλλον.

*Η λειτουργία ελέγχου φωτισμού ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένα μοντέλα.

ΘΥΡΕΣ INPUT/OUTPUT

ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ INPUT/OUTPUT

To FX705 διαθέτει μια σειρά θυρών input/output, μεταξύ αυτών μία θύρα USB 2.0 και δύο USB 3.1 Gen 1 Type-A για τα περιφερειακά που χρειάζεστε για gaming, καθώς και HDMI 2.0 για σύνδεση με εξωτερική οθόνη. Όλες οι θύρες βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του laptop, ώστε να μην υπάρχει τίποτε που να εμποδίζει τον χειρισμό του ποντικιού με το δεξί χέρι.

3.5mm Audio Jack USB 3.1 Gen1 USB 3.1 Gen1 USB 2.0 HDMI 2.0 RJ-45 Jack Power

To enrich and perfect your online experience, ASUS uses "Cookies", similar technologies and services which are essential to ASUS websites. Some of functions or features may not be worked without such cookies, such as cookies storing your sign-up information and preferred language on your computer.

Also, ASUS uses some analytics, targeting and adverting cookies provided by third parties. Please choose “YES” to accept or “NO” to reject “third party cookies” by clicking one of below buttons. For detailed information, please visit ASUS Privacy Policy- “Cookies and similar technologies”.

YES NO